Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lesz velem ha meghalnak...

Mi lesz velem ha meghalnak majd szüleim?

Figyelt kérdés

Jelenleg lassan 40 éves vagyok és szüleimmel élek, barátnőt nem akarok különböző okok miatt.. így hogy könnyebb legyen az életem és ne legyek egyedül addig szeretnék együtt lenni a szüleimmel ameddig lehet, tudom hogy ők halnak meg előbb ez a normális, erre fel vagyok készülve..

Önálló vagyok úgy gondolom, anyum mindig engem kér hogy főzzek mert jobban főzök, mosogatógépbe, mosógépbe be tudom tenni a ruhákat, teregetni tudok, takarítani nem nehéz szoktam.

Egyedül a vasalás nem megy de akkor max gyűrűt lesz néha a ruha vagy drága szárító gépet veszek ami vásárlást valahogy megoldja.

Nyilván a hiány és az egyedüllét lesz a legrosszabb de így is ameddig tudok velük leszek..ez is valami

De az idő múlásával sajnos a párban élő emberek is egyedül maradhatnak és maradnak, bizony senki sincs kibiztosítva hogy, aki ma párban él , holnap is abban fog... pl. meghal a párja😢(unokatestvérem 30 éve él egyedül) Sőt nagyon sok ember a környezetemben, főként férfiak hosszú évek óta egyedül élnek.

2021. ápr. 28. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#4es Magány sem olyan rossz, meg lehet szokni.

Kérdező attól függ milyen ember vagy. Ha neked fontosak a kapcsolatok meg a törődés, akkor biztos rossz lesz neked ha szüleid meghalnak és nem lesz senkid sem. Én egyedül élek már 10 éve, és nincs senkim és mégse érzem magam magányosnak, mert nem vagyok rászorulva az emberekre és a kapcsolatokra. Teljesen jól érzem magam egyedül. De én ilyen személyiségű ember vagyok, hogy egy barlangban is ellenék egy bottal és tűzzel. Nincsen semmi igényem senki iránt és a világ iránt sem. Megvagyok magamnak és kész. De mondom ez személyiségfüggő. Te tudod te milyen ember vagy.

2021. ápr. 28. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Meg fogod oldani, amikor ott leszel. Az ember azt hiszi belepusztul, de aztán az idő valamelyest begyógyítja a dolgot. Vannak már vasalást nem igénylő ruhák is.
2021. ápr. 28. 15:51
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

A gyász olyan amit el se tud képzelni az ember! Minden a nyakadba fog szakadni, és a vasalás ehhez képest lócsecs...

Az ügyintézés, a számlák, stb.. akkor válsz igazán majd felnőtté! Az ünnepek biztosan kémények lesznek, meg ha mondjuk megbetegszel és egy pohár vizet se tesz oda senki!

Élvezd a kényelmet amíg tudod, mert utánna jön a pokol kisfiam!

2021. ápr. 28. 16:03
 14/18 A kérdező kommentje:

13. Nagyon sok mindent nekem kell megoldani, mert szüleim nem tudják pl. számlákat is én fizessem be simple alkalmazás segítségével mert nem tudják, ettől ezektől nem félek jóval nehezebb lesz az tény.

Magánytól igen, de hátha tesóm segít

2021. ápr. 28. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
hogy mi lesz veled? -árva leszel
2021. ápr. 28. 16:56
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Majd lesz kutyád, macskád.
2021. ápr. 28. 18:59
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem az lesz nehéz, hogy ezt is egyedül kell csinálni, azt is, hanem a szüleid hiánya.

Ha belépsz majd a lakásba, már nem fognak fogadni, nem fogod hallani a hangjukat, csak a füledben fog vissza csengeni.

De sosem leszek magányos, hisz ők örökké elkísérnek téged, bárhová is menj, mert ők örökké a szüleid lesznek.

Ne félj attól, hogy mi lesz azután, a most pillanatát éld át velük, öleld őket amíg tudod!

Szeresd őket és tiszteld, mint most is teszed!

Mert ők a szüleid!

2021. ápr. 28. 20:45
 18/18 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem, kûrva gyorsan keress fel egy pszichológust! Rohadt nagy bajok vannak a fejedben
2021. ápr. 29. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!