Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lesz velem ha meghalnak...

Mi lesz velem ha meghalnak majd szüleim?

Figyelt kérdés

Jelenleg lassan 40 éves vagyok és szüleimmel élek, barátnőt nem akarok különböző okok miatt.. így hogy könnyebb legyen az életem és ne legyek egyedül addig szeretnék együtt lenni a szüleimmel ameddig lehet, tudom hogy ők halnak meg előbb ez a normális, erre fel vagyok készülve..

Önálló vagyok úgy gondolom, anyum mindig engem kér hogy főzzek mert jobban főzök, mosogatógépbe, mosógépbe be tudom tenni a ruhákat, teregetni tudok, takarítani nem nehéz szoktam.

Egyedül a vasalás nem megy de akkor max gyűrűt lesz néha a ruha vagy drága szárító gépet veszek ami vásárlást valahogy megoldja.

Nyilván a hiány és az egyedüllét lesz a legrosszabb de így is ameddig tudok velük leszek..ez is valami

De az idő múlásával sajnos a párban élő emberek is egyedül maradhatnak és maradnak, bizony senki sincs kibiztosítva hogy, aki ma párban él , holnap is abban fog... pl. meghal a párja😢(unokatestvérem 30 éve él egyedül) Sőt nagyon sok ember a környezetemben, főként férfiak hosszú évek óta egyedül élnek.

2021. ápr. 28. 15:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Itt az ideje megtanulni önállóan háztartást vezetni, nem nagy ördöngősség.
2021. ápr. 28. 15:23
 2/18 A kérdező kommentje:
1. de az nehezebb és ameddig lehet inkább a kényelmes életet választom..
2021. ápr. 28. 15:24
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Tanulj meg vasalni és megoldodik az összes probléma az életedben! Én egyedül élek és tudok vasalni nekem nem kell se anyu se nő.
2021. ápr. 28. 15:28
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

A háztartás vezetése a kisebb dolog.

A magány lesz iszonyú. Hogy hazaérsz az üres lakásba, és soha senki nem lesz, aki megkérdezze, milyen volt a mai napod. Hogy soha senki nem fogja pl. megdicsérni a főztödet. Senkivel nem tudod megosztani örömedet, bánatodat. Kimész egy városi rendezvényre, mindenki a párjával, családjával lesz, vidáman beszélgetnek, te meg egymagadban álldogálsz mellettük.

Elvileg persze lehetnek baráti kapcsolataid, velük töltheted a szabad idődet. De ők sem ugyanolyanok lesznek, mintha együtt élnél valakivel (akár szüleiddel, akár partnerrel).

És karácsony este lesz a legrosszabb!

2021. ápr. 28. 15:33
 5/18 A kérdező kommentje:
4. igen ezt értem, de barátokat igyekszek keresni ahogy mondtad, van egy húgom, ő azt mondta majd minden héten jövünk hozzád és karácsonyt is együtt fogjuk tölteni..
2021. ápr. 28. 15:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarsz barátnőt?
2021. ápr. 28. 15:38
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Fogadj orokbe egy gyereket vagy szerezz be egy kutyat/macskat.

Nyilvan a szuleidet senki sem fogja karpotolni,de ha nem akarsz kapcsolatot akkor ezek segithetnek a maganyt lekuzdeni.

2021. ápr. 28. 15:41
 8/18 A kérdező kommentje:
6. Mert olyan nincs aki nekem tetszik, kapcsolat csak bajjal jár, önzőek az emberek, veszekedés, alkalmazkodás, megcsalás, elhagyás ez van ma, ez nekem nem kell, meg aromantikus vagyok
2021. ápr. 28. 15:42
 9/18 anonim ***** válasza:

"van egy húgom, ő azt mondta majd minden héten jövünk hozzád és karácsonyt is együtt fogjuk tölteni.." Ez nagyon kedves. Én meg a tesóm is eléggé khm életképtelenek vagyunk. Sajnos nekünk eléggé elromlott a kapcsolatunk, de próbálok rajta dolgozni.

Testvérem otthon lakik szülővel, én az élettársammal. Dolgoztam, jelenleg munkanélküli vagyok htb, meg tanulok és munkát keresek. Nem fogom leírni részletesen, de nekem is van egy ilyen félelmem, hogy mi lesz, ha egyedül leszek. Ha élettársammal külön válnak útjaink én nem szeretnék újabb kapcsolatot. Többek között nagyon szar a természetem, és nagyon magamnak való vagyok. Mostanában minden este eszembe jut, hogy mi lesz, ha már senkim nem lesz és mit tudom az én utcára kerülök.

Amúgy dolgozol? Vagy okoz problémát, hogy munkahelyen emberek között légy? Mert ha nem, akkor az egy nagyon lényeges pont. Amikor apa meghalt én a munkába (akkor még volt :) ) menekültem.

2021. ápr. 28. 15:44
 10/18 A kérdező kommentje:
Dolgozom, azzal nincs gond jó így a társaság és jó emberek között lenni
2021. ápr. 28. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!