Milyen hátránya lehet annak ha valaki sosem nő fel és sosem válik le a szüleiről és inkább válassza a könnyebb életet, de ugyanakkor önálló is tudna lenni ha akarna?
Szerintem erősen kérdéses mennyire "élősködik"? Ha pl csak fekszik otthon, anyja elé rakja mindig a kaját, egyedül soha semmit nem csinál, na az gáz és a szülei lerobbanása után hajléktalan lesz. (Amúgy kíváncsi lennék egy ilyen ember mit kezdene ha a szülei demenssé válnának.. mindegy)
De ha dolgozik, eltakarít maga után, megtud főzni magának stb akkor azért annyira nem gáz. Ilyen lakás árak mellett még meg is lehet érteni valamilyen szinten.
a) kihal az ág- ami olykor nem gond-
b) ha a szüleid meghalnak, akkor nyista szoc.háló, nem tudsz kihez fordulni, ha baj van.
c) egyedül halsz meg
d) ezek kombinációja
Nem tudom mi közötök ahhoz, hogy ki kivel lakik.
26 vagyok, nő, anyuval lakok, de dolgozok, takarítok, mosok, főzök, vásárlok... Én is egy ócska sz*rdarab lennék?
És mi van akkor ha nekem van házam, és anyum hozzám költözött? Jól elvagyunk, jófej a muterom.:)))
Gondolom akkor most én is senki vagyok.😂😂😂😂
33F
27es vagyok.
Ismerőseim közül is sokat kihajítanak szó szerint otthonról fiatalon, és kényszerből albiba kötnek ki aztán előadják magukról hogy ők a "nagy" önálló emberek.😂😂
Mert egyszerűen nem egészséges, ha a gyerek 30-on túl is a szülőkkel él.
Az állatvilágban sehol nincs ilyen, hogy az utód a szülőkkel éljen. Mihelyst megtanulta, hogyan kell vadászni/gyűjtögetni/megvédeni magát, elmegy más területekre. Egyszer láttam a NatGEO-n talán a sólyomról egy filmet. Felnevelte a fiókát a sólyompár, de a fióka nem akart elhagyni a "fészket". Folyton ott ólálkodott a szülők közelében. A szülők meg kergették. Hiszen az adott vadászterület eddig is ellátta élelemmel két sólymot, de hármat már nem biztos. Már harcoltak is, mire sikerült elkergetni végleg a "fiókát". Elgondolkodtató.
Különben én el tudnám képzelni, hogy egyedül, párkapcsolat nélkül éljek. Végre egy csomó olyan hobbim lenne, amit család mellett nem lehetne csinálni. Párkapcsolat helyett meg lehetne egy csomó barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!