Milyen hátránya lehet annak ha valaki sosem nő fel és sosem válik le a szüleiről és inkább válassza a könnyebb életet, de ugyanakkor önálló is tudna lenni ha akarna?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 14:08
11/33 anonim válasza:
7: na igen.... ha teljesen OK, akkor vajon miért írta ki a kérdést?
12/33 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy idő után nem tud majd önálló lenni. Akkor se, ha úgy gondolja, hogy igen. Tipikusan olyan ez, mint az "én bármikor le tudnék szokni a cigiről, csak nem akarok." dolog.
+ Ha nem válik le valaki a szüleiről, akkor élősködik rajtuk, nem engedi őket fellélegezni, saját magukkal foglalkozni, magukra költeni csak. Ez brutál nagy önzőség.
13/33 anonim válasza:
"Tipikusan olyan ez, mint az "én bármikor le tudnék szokni a cigiről, csak nem akarok." dolog."
PONTOSAN! :)
14/33 A kérdező kommentje:
És mi van ha nem lesz önálló és meghalnak szülei, akkor hogy fognak élni ezek az emberek?
2021. ápr. 28. 14:26
16/33 A kérdező kommentje:
15. elején nem? és az élet akkor ráviszi hogy önálló élete legyen
2021. ápr. 28. 14:30
17/33 anonim válasza:
Ha ilyen egyszerű lenne...vsz inkább kicsúszik a lába alól a talaj, elzüllik, szenvedélybeteg lesz stb.
18/33 anonim válasza:
Van egy ilyen rokon. Amikor a szülei már 80 év felett voltak, még akkor is az ő nyakukon élt. Meghaltak a szülők, a pasi felélt minden örökséget. Most egy alkoholista csöves, szó szerint.
19/33 anonim válasza:
A párkapcsolatok nagy részében meg az egyik szív, a másik meg szivat, szóval az egyik fél mindig szenved az is nagy okosság.:D
Én maradok inkább a fizetős szolgáltatásnál.Kell a fenének párkapcsolat.😂
29F
20/33 anonim válasza:
Nekem tesom ilyen kicsit. Nemreg költözött el itthonrol, 25 evesen 2 eve. (ami érthető mert 2 diplomaja van, es amikor vegzett egyetemen, akkor mar költözött is el, nem ezzel van a bajom) Porszivohoz, mosogatoszivacshoz itthon meg életébe nem nyúlt hozza, csinalni szerintem egy rántottát se tud. Fura, hogy itthon ezeket 27 even keresztul kerülte, ránk hagyta, de aztan hirtelen belevágott a fejszebe es elköltözött. Persze ha otthon van valami problema nala, nem megy a radiátor, a lampa, a mosógép, akkor egybol Anya, apa segiiits!, aztan megsem köszöni a segítséget. Magyaran barmi baja van, nem tudja önállóan elintezni, hanem maris irkal haza. Van olyan 19 eves egyetemista ismerősöm, aki mar gond nélkül vezeti egydul az albijat, nem telefonalgat haza minden gondjaval, es akkor ezt egy 8 evvel idősebb ember nem tudja megcsinalni. Szamomra ez idegesito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!