Van másnál is olyan, hogy a gyerek 100%-ban csak az egyik szülőjére hasonlít?
29
Nem törlődik ki. Viszont akkor mit kéne csinálni, ha a kedves anyuka így átverte a másikat? Még csak ki se derítsük, mi az igazság? A vér szava nagyon erős és lehet a kérdező sem véletlenül érzi azt, hogy valami nem stimmel. A kommentjei alapján meg nem azt érzem, hogy annyira odalenne azért a gyerekért. Már jó ideje nem érzi sajátjáénak.
"A kommentjei alapján meg nem azt érzem, hogy annyira odalenne azért a gyerekért. " és ha kiderül, hogy az övé, akkor hirtelen megszereti?:D
"egy idegen gyereket"
Akit nyolc éve abban a tudatban nevel, hogy a sajátja, az egy idegen gyerek? Vannak bajok.
24
Igen még a feleség legyen felháborodva, hogy kiderült félreqrt és 8 évig hülyének nézte a kérdezőt meg a gyereket is. Jó vicc. Mert ezzel nem csak a pasival baxol ki, de a saját gyerekedet is elképesztően kellemetlen és megalázó helyzetbe hozod.
Ebben az esteben szerintem jó ötlet a teszt. Ettől függetlenül szeretném ide beszúrni, hogy nálunk én pl. apám húgának (aki még csak nem is hasonlít apámra :D ) a kiköpött mása vagyok, anyai ágról talán csak a ritkás szemöldököt örököltem :D
De igen, ti inkább teszteljetek.
36
Hát biztos változni fog a hozzáállása, ha 100%-ra tudja, hogy az ő gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!