Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összevesztem a szüleimmel?16/L

Összevesztem a szüleimmel?16/L

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és mivel anyu meg apu dolgozik így én vagyok otthon a húgommal mivel nem képesek elengedni suliba mert félnek a vírustól. Egy az hogy nem tudok tőle tanulni mert állandóan rajtam lóg meg fecseg egész álló nap. Ha elmegyünk boltba akkor mindent meg kell neki venni semmi nem elég. Mindig éhes vagy szomjas otthon is. Rendeltem valamelyik pizzát és direkt megkérdeztem hogy kér-e de persze nem. Amikor kihozták meg majdnem megette az egészet. Pénteken azzal nyúzott hogy menjünk el a Danihoz játszani. Dani az uncsitesóm aki itt volt nálunk a múltkor az autónkon csinált valamit akkor meg egésznap ő rajta lógott. Hozza a babáit hogy babázzunk de nem érti meg hogy nem érek rá. Mondom neki hogy nézze a tv-t de az se érdekli kivéve ha én néznék valamit mert akkor biztos hogy át kapcsol valami mesére. Tudnám még folytatni de felesleges. Tiszta ideg vagyok mindennap. 6 éves gyerek nem tud magába meglenni 10 percig sem. Már veszekedésig fajult a dolog de tojnak rá hogy mit mondok.
2021. ápr. 25. 17:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fene bajotok van? A kérdező TANUL. Órákra jár, leckét ír, dolgozatra készül. Attól még hogy virtuálisan, ezeket mind meg kell tennie. Persze, aranyos hogy a kistesó babázni jár, mert jaj de cukik együtt, de nem akkor, amikor a nagynak iskola van. Ez olyan, mintha a dolgozó szülőket zavarná, ugyanis a kérdezőnek a suli a "munkája". Ti nem jártatok iskolába, hogy nem esik le nektek hogy suliidőben egy tini nem babázni hanem tanulni akar??
2021. ápr. 25. 21:14
 22/30 anonim ***** válasza:
98%

Na jólvan Ti érzéstelen, valóban agykárosodott, retardált, eggyüttérzésre képtelen, a saját orrukig alig látó, egyöntető, erde had ne mondjam tovább mik... Elnézést

Most komolyan felcsesztem Magam.

Miért kell ilyeneket ide böfögni?

A f*sznak kell belekötni.

Azt mondja kiscicám...mindjárt kibaszlak Én Téged mint macskát szarni ne aggódj.

És ezzel tudom hogy lesüllyedek a Ti szintetekre de most telibe leszarom.

Nem fogom verni a nyálam. De tudjátok. Ez a húgicás dolog, ahogy mosz van, az nem így normális.

Na és most aki akar az Jöjjön Rám!

2021. ápr. 25. 21:15
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Neked meg mi bajod van???lol.
2021. ápr. 25. 21:20
 24/30 anonim ***** válasza:
97%

Mi az hogy tinihiszti?

Mit jelent? Számít valamit?

"Ennél" is. Magyar nyelv csillagos Ötös...

2021. ápr. 25. 21:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja mert az iskola nem munka. Oda nem kell figyelni. Érdekelne az is hogy miért kell a kérdezőt bántani? Aki csak enni adna neki, remélem azért cselednek nem adnad be.
2021. ápr. 25. 21:32
 26/30 Savlekotő ***** válasza:
33%
Felnő egy dudva generáció aki családiért csokért lettek el potyogtatva nagy tesók utca yuotube tik tok nyakára..
2021. ápr. 26. 02:33
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
#27 Szerintem is ez a szomorú! Ha már a szülőnek így vagy úgy de besikerül egy gyerek, akkor azt fel is kell nevelni, nem pedig egy világba belekóstoló kamaszra bízni.
2021. ápr. 26. 07:54
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
A gond itt az, hogy a szülők a vírus miatt nem engedik iskolába a gyereket, mert "úgyis otthon van a másik". Ha nem lenne "másik", vagy a "másik" iskolában lenne, akkor hogyan oldanák meg? Nekik (szülőknek) megvan a lelki békéjük, a nagylány meg oldja meg..?
2021. ápr. 26. 08:15
 29/30 anonim ***** válasza:
83%

Neki nem kell tanulni? Iskolába nem mehet,de boltba igen????

Szánalmasak vagytok!

2021. ápr. 26. 12:21
 30/30 Savlekotő ***** válasza:
100%

Ha nem lenne "másik", vagy a "másik" iskolában lenne, akkor hogyan oldanák meg?

Magára hagynák,ahogy teszi sok szülő,nem ok nélkül van ennyi ablakból kizuhanó le forrázott stb kis gyerek.. Ja egy percre ugrottam le a bagoért,volt akinek órák múlva esett le h nincs meg a gyereke,de addigra a kutya már majdnem megölte,tudunk olyat akit 11 évest hetekre ott hagyott anyuka mert pasizni fontosabb volt,szerencsére a szomszédban volt annyi h jelezte,anyukának egy vmi hiányzik a fejpénze.. No comment de ma ezek prolik szaporodnak.

2021. ápr. 26. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!