Összevesztem a szüleimmel?16/L
Na jólvan Ti érzéstelen, valóban agykárosodott, retardált, eggyüttérzésre képtelen, a saját orrukig alig látó, egyöntető, erde had ne mondjam tovább mik... Elnézést
Most komolyan felcsesztem Magam.
Miért kell ilyeneket ide böfögni?
A f*sznak kell belekötni.
Azt mondja kiscicám...mindjárt kibaszlak Én Téged mint macskát szarni ne aggódj.
És ezzel tudom hogy lesüllyedek a Ti szintetekre de most telibe leszarom.
Nem fogom verni a nyálam. De tudjátok. Ez a húgicás dolog, ahogy mosz van, az nem így normális.
Na és most aki akar az Jöjjön Rám!
Mi az hogy tinihiszti?
Mit jelent? Számít valamit?
"Ennél" is. Magyar nyelv csillagos Ötös...
Neki nem kell tanulni? Iskolába nem mehet,de boltba igen????
Szánalmasak vagytok!
Ha nem lenne "másik", vagy a "másik" iskolában lenne, akkor hogyan oldanák meg?
Magára hagynák,ahogy teszi sok szülő,nem ok nélkül van ennyi ablakból kizuhanó le forrázott stb kis gyerek.. Ja egy percre ugrottam le a bagoért,volt akinek órák múlva esett le h nincs meg a gyereke,de addigra a kutya már majdnem megölte,tudunk olyat akit 11 évest hetekre ott hagyott anyuka mert pasizni fontosabb volt,szerencsére a szomszédban volt annyi h jelezte,anyukának egy vmi hiányzik a fejpénze.. No comment de ma ezek prolik szaporodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!