Összevesztem a szüleimmel?16/L
Hát nagyon sajnálom :(
Ez a szüleid dolga lenne, hogy vigyázzanak rá, nem a tied
2-es, ennyire ne legyél beszűkült, hogy nem tudod elképzelni hogy egy 16 éves akarhat tanulni. Hogyan foglalja le mégis, ha egyedül nincs el a kisgyerek, neki meg órái vannak, adott esetben reggel 8-tól délután 2-ig?
Kérdező, próbáld meg még egyszer megbeszélni a szüleiddel hogy ez így egyikőtöknek sem jó. Ha nem megy, adj a tesódnak kaját, zárd be a konyhát nehogy valamit hülyéskedjen a tűzhellyel aztán zárkózz be a szobádba amíg tanulsz, jobb ötletem nincsen.
Hasonló helyzetben vagyok, de sokkal enyhébben. Nekem egy 7 éves öcsém van, sokszor engem is nyaggat, hogy menjek vele játszani, amikor vége vannak az online óráinak, vagyis voltak, mert ugye ő már mehet iskolába.
Sajnálom Kérdező, ez nagyon rossz helyzet. Ha szüleid nem tesznek semmit akkor sajnos te sem tudsz, mert nem tudsz azzal a 6 éves gyerekkel mit kezdeni, tehát nem rakhatod ki a házból lol, tudom, hogy néha úgy érzed, hogy legszívesebben megtennéd. Valahogy próbáld meg szerintem rávenni a szüleidet, hogy mehessen iskolába, hacsak nem félsz te is a vírustól. A tesódnak nagyon jót tenne a társaság (meg egy kis nevelés nyilván) :)
Milyen Istenverte alapon szidják egyesek a Kérdezőt? Ti ott vagytok Vele? Ti látjátok a mindennapjait? Dehogy!
Nekem ideiglenesen volt egy mostoha húgom. Mindennap egy szendvedés volt.
Ha valami baja volt, egyből az Én felelősségem volt.
Senki ne hidje azt, hogy Nekünk ne lenne jobb dolgunk a Babusgatásnál.
Senki ne hidje azt, hogy Nekünk nincsenek alapvető kötelességeink.
A kistesó a szülőnek okozzon fejfájast és ne a Nagylányának passzolja le.
Ócskanővér 1.0.-mi? Ezek mennek ugye? Remek.
És az az idegtépő helyzet Kérdező, hogy erre nincs megoldás. Kompromisszum kell. Idővel nagyobb és okosabb lesz.
Köszönöm a néhány normális választ Én is.
Kérdező, ha szeretnél beszélgetni valakivel. Én itt vagyok. Privátbán elérsz.
17/F
Szép napot midenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!