Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Válnak a szüleim és nem tudom...

Válnak a szüleim és nem tudom kivel maradjak.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Hány éves vagy ?Elvileg mindketten azon lesznek,hogy neked jó legyen,a lehető legkisebb mértékben sérülj. Gondolkozz el kinél lenne jobb ,de itt is ott is lehetsz .
2021. ápr. 23. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
24%

Olyan cuki, hogy azt képzeled, az apádat még érdekelni fogod a válás után.

Kis naiv...

2021. ápr. 23. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kivel érzed nagyobb biztonságban magad? Egyáltalán dönthetsz erről?

Van váltott elhelyezés is, és a bíróság mindig a gyerek érdekeit nézi elsősorban.

2021. ápr. 23. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem dönthetne róla, nem tette volna fel ezt a kérdést szerintem. Én 7 évesen nem dönthettem róla, anyámhoz kerültem, igaz apám nem is nagyon ellenkezett vagy küzdött értem vagy a nővéremért. Jobb is, hogy így alakult.

Szerintem ha valamelyik szülőnél van a háttérben valami káros szenvedély, vagy úgy érzed, hogy valamelyikük kevésbé érett a gyerekneveléshez, akkor semmiképp se azt válaszd. De bármelyiküket is választod, a válás nem azt jelenti, hogy akkor ezentúl a másik eltűnik az életedből és nem látogathatod.

2021. ápr. 23. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Lehet olyat is hogy 1 hét (vagy 2)itt és ugyanannyi idő ott. Osztott felügyelet :) így mindenki jól jár
2021. ápr. 23. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
azert az osztott felugyelet nem egy alom, ezt azert mondom mert 5 evig benne eltem. ha normalisak a szuleid, megegyeznek birosagon kivul a gyerekfelugyeletrol, az en szuleim ezt tettek, ezert lett osztott, viszont ekkor mindenbol ketto kell, valami mindig ottmarad a masiknal, ha messze laknak maceras koltozkodni stb.
2021. ápr. 23. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem tud "dönteni" és a szülők is normálisak, nem élnek egymástól messzire akkor miért ne lehetne megoldani az osztott felügyeletet? 🙄Anya és apa is részt venne a gyerek életében teljes mértékben, és mind a két szülőnek lenne szabad ideje.
2021. ápr. 23. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Közös felügyelet és lakj anyával. Ez a legjobb. Követeld, hogy apával is rendszeresen találkozz, legalább heti háromszor.

Mi elváltunk, közös felügyelet van és a gyerekek anyával laknak. Minden egyes vagy minden második nap látom a gyerekeket, akik jönnek is hozzám aludni hétvégén. A gyerekekkel egyébként is tartjuk a kapcsolatot normálisan, egész nap csetelünk, tanulok velük online (osztott képernyőn), online játszom velük pubg-t ilyesmit. Nem teljesen olyan, mintha együtt laknánk (reggel nem én viszem őket iskolába stb.) és ez sajnálatos, de nem elviselhetetlen.

2021. ápr. 24. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes vagy minden második nap látom a gyerekeket, akik jönnek is hozzám aludni hétvégén - mert te érdeklődsz... sokan válás után szó szerint telibeszarják a gyereküket.
2021. ápr. 24. 17:50
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Ki ment el és miért?

Ki segít neked? Ki tanul veled? Ki veszi észre, ha beteg vagy? Ki visz orvoshoz?

Ki vásárol a kedvedért meg bármit (pl. finom kaját, könyvet, játékot, cipőt, ruhát)?

Ki figyel rád?

Ki vinne el külföldi nyaralásra? (Nem mindegy, hogy mindkét szülő beleegyezése kell-e.)

Nem kell itt válaszolnod, csak gondold végig! Hallgass a szívedre!

Nálunk már nagyok a gyerekek, de fel sem merültek ezek a kérdések. Az ex ment, mi maradtunk. Sajnos a 2-nek igaza van. De állítólag léteznek rendesebb férfiak.

2021. ápr. 27. 05:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!