Ez miért van így?
16 éves lány vayok. 12 éves korom óta rendszeresen elvégzem a háztartási dolgokat. Főzök, Mosok, Takarítok. Mindent megcsinálok. Rendesen tanulok. Gazdasági iskolába járok. A húgomnak is mindent megcsinálok amit csak kér. Ha például: már csak egy darab kakaós csiga maradt is inkább neki adom, mint hog el felezzem vele, mert úgyis kérné a enyémet is utána. Mégis én vagyok a szüleim szemében a rossz, a szar, a kutya, a mocsok. Napi szinten elhordanak mindennek. Mindig mondanák rám olyanokat, hogy "Csak a baszáshoz van eszed" stb... Van egy barátom 8 hónapja. Élünk nemi életet, de már mikor szűz voltam is mondtak rám ilyeneket. Naponta fenyegetnek, hogy megvernek, néha meg is teszik. A húgom ezzel szemben mindent megkap. Sosa nem veszélnek vele csúnyán, még a hangjukat sem emelik fel rá. Bukdácsol az iskolában, de a szüleim őt ígyis istenítik. (8 éves)
És persze én ha valami "rosszat" sinálok a testvéremmel például: Megkérem, hogy miután evett a tányért és a poharat a mosogatóba tegye be. Még a szüleim velem kiabálnak, hogy ő még gyerek, és hogy ne kényszerítsem ilyenre. Ő nem csicska, van neki egy nővére aki majd elpakol utána, elvégre ezért van!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!