Mièrt utál ennyire az apám?
Sziasztok! Egyke lány vagyok viszont az apám utál..Örült volna neki ha megse születnèk! Folyamatosan azt vágja a fejemhez hogy mennyire bèna,egy senki nyomorèk vagyok ès hogy bárcsak fia lenne..mindenèrt belèm köt hogyha rájön az 5perc.. sosem vagyok jó neki pedig próbálok megfelelni de egyszerűen lehetetlen! Semmi nem jó neki amit csinálok. Önbizalmam miatta 0. Nem önsajnáltatásból írom hanem aki esetleg ugyan ilyen helyzetben van írhatna tanácsokat hogy mit kellene csinálnom hogy elfogadjon.. (A napokban aztis szóvá tette hogy szègyell engem..)
16/L
Semmit,fiút akart ki is mondta,magyar apák zöme a lányt selejtnek tartja,ne akarj neki megfelelni,ne legyél miatta más,mert úgy sem leszel jó borítékolom,kezdj érzelmileg kijönni a gödörből,tanulj,magadért,építs kapcsolatokat,barátok,párkapcsolat,hobby,sorolhatnám,találd meg önmagad,szeresd magadat, lassan úgyis le válás jön,majd talán 20 év múlva rá eszmél hogy mit kit veszített..
70F
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Termèszetesen anyukám mellè áll,ès aztmondja igaza van..Aztán amikor közölnèm vele tisztában van e a szavainak súlyával azzal a szöveggel jön hogy dehát ő tart el 16ève mindent megvett amit kèrtem, örüljek neki hogy ilyen "jó,, szüleim vannak. Igen ám lehet hogy így volt de úgy gondolom aki szeretetet nem kap annak hiába vesznek akármit ha úgyèrzi feleslegesen született meg.🤷♀️v
Te: "Apa, nem érzed a szavaid súlyát?"
Ő: "De hát 16 éve én tartalak el."
Te: "Húsz év múlva pedig lehet, hogy én foglak pelenkázni, úgyhogy próbálj meg emberként bánni velem."
#1,#2,#3:+1
Apád kisebb részben fiút akart, nagyobb részben rajtad "veri le" a saját keserűsűgét. A "mindent megvettem" lóß@rt sem ér, ha nincs mellette szeretet, ld Barbara Hutton esete.
Mivel apád toxikus, anyád nem áll ki melletted, csak egy lehetőséged van: Nem keresed az elismerésüket (de teljesíted feléjük a kötelességeidet). Örömöt és elismerést más társas kapcsolatokban (barátok, más rokonok) keresel (de vigyázz, emiatt ne kerüls rossz társaságba). Tanulsz, és mielőbb elköltözöl.
Egyenrangú, önálló felnőttként tehetsz majd lépéseket a kapcsolatotok normalizáslására, addig nem. Addig is érdemes naplót vezetned, hogy 1. azt visszaolvasva tisztábban tudj gondolkodni, és 2. vita esetén azt vissza tudd lapozni, megmutatni nekik majd.
"Mivel apád toxikus, anyád nem áll ki melletted,"
Ezt hogy érted? Ha így van ahogy a kérdező mondja, nincs ok, amiért az anyja ne álljon ki mellette.
Egyébként bírom ezt az én tartalak el dumát. Szerintem akinek volt esze gyereket vállalni, kutya kötelessége anyagilag támogatni, amíg nem lesz teljesen önálló-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!