Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beszéljek erről apámmal?

Beszéljek erről apámmal?

Figyelt kérdés

Nagyon jó viszonyom van a szüleimmel, és mindig ideális családként tekintettem a miénkre. Édesanyám egy ideje gyakran volt rosszul, érzékeny volt a szagokra. Mivel 48 éves én meg 21, eszembe sem jutott hogy testvért akarnak nekem csinálni. Azonban két hete találtam egy terhességi tesztet a szemetek között (normális esetben nem turkáltam volna, de megláttam a dobozt a szemétben és elkezdtem keresni) és a teszt szerint anyám várandós volt. Ne sokkal utána különböző gyógyszereket kezdett szedni és egyre többször ment el "rutinvizsgálatokra" és nemrég egy ismerősünktől megtudta hogy terhes volt és elvetette a gyermeket.

A gond csak az, hogy 4 évvel azután miután én megszülettem apám egy betegség folytán nemzőképtelen lett és ha ez nem is történt volna meg, akkor sem szexeltek hónapok óta, ez biztos. Édesapám rengeteget dolgozik, nagyon sokat küzd a családért. Mondjam el mindezt neki? Semmit nem tud. Vagy hagyjam az egészet... Lehet hogy anyám csalja apámat? Nem tudom mit tegyek...

2021. ápr. 22. 22:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10

Ha szépen kérdezgettem volna és nem egyből nekiszegezem a kérdést, biztos hazudott volna.

Milyen ok-okozat? Hogy apám egész nap dolgozik, húzza az igát, anyám meg itthon ül, éli az életét?

2021. ápr. 23. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
te megtetted amit ugy erezted meg kellett,szerintem tobbet ne avatkozz bele, ez mostmar az o ugyuk. ha anyukad becsuletes, kitalal apukadnak, aki eldonti, hogy vele marad e vagy sem.
2021. ápr. 23. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!