Szerintetek jogos, hogy anyám barátja kioktat amiért nem dolgozom?
Igen, még otthon lakom.
Anyám lakáshitelébe 800,000 forintot fizettem eddig, volt 6-8 hónap amikor egyáltalán nem dolgozott...
Még a húszas éveim elején vagyok.
Anyám 49 éves, a barátja 55.
Egész életében egy panelban lakott az anyjával. Az apjával nem tartotta a kapcsolatot különösebben...
Dolgozni dolgozott napi 5-6 órát, mivel rokkant nyugdíjas.
Amikor az anyja 70 évesen meghalt, akkor megörökölte a 30 milliós lakását, majd átköltözött az apja kertes házába mivel demens volt, talán alzheimer kór is meg lett nála állapítva.
Az apját beadta egy öregek otthonába, hetente egyszer meglátogatta, de az egész ellátása a saját nyugdíjából lett fizetve, a fia egy fillért nem fizetett ezért az egészért.
Aztán meghalt az apja is és megörökölte az 50 milliós házát...
Most ott tart a nagy befektetéseiben néhány év után, hogy legalább 20 millióval kevesebb pénze van...
Alapvetően tudom, hogy semmi közöm nincs az anyagi helyzetéhez, de ma nyilvánosság előtt leüvöltötte a fejem, hogy mi az hogy anyámon élősködöm, mert Ő dolgozik én meg kb. 2 hónapja nem.
A nagyszüleim, meg az én rokonaim előtt és mindenki azon volt elhűlve, hogy én mekkora semmirekellő vagyok.
Persze Ők ezeket a részleteket nem tudják és nem is lenne sem hiteles, sem elegáns ezek után mindenkinek ezt elmesélni és mentegetőzni.
Csak így nem tudom, hogy mitévő legyek, mert mindenki előtt lejáratott és így már félek ezek elé az emberek elé kerülni...
Közben szerintem nem egy nagy dolog a történet és ha valakinek lenne is joga megszólni ezek miatt, akkor szerintem Ő lenne az utolsó.
Viszont önmagában sem látom olyan tragikusnak a történetet, szerintem nem egy katasztrófa hogy 2 hónapja nem dolgoztam, és nem gondolom hogy ezt önmagában kéne nézni és nem kéne mérlegre helyezni, hogy több mint fél évig, nagyon fiatalon, én tartottam el anyámat.
Ti mit gondoltok?
Szerintetek kinek van igaza?
És mit kezdjek a most a rokoni kapcsolataimmal?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!