Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most komolyan,normális hogy...

Most komolyan,normális hogy anya bejön hozzám fürdés közben?

Figyelt kérdés
Nem azért mondom,szeretem őt de ez már rohadtul zavaró.Bejön,pakolászik lalala és nyugodtan kimegy,kitárja az ajtót.Hogy mondjam meg,hogy a kicsi lánya nem 8 éves és ez baromi kellemetlen?Hozzátok be szoktak így menni?
2021. ápr. 18. 21:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%
Nagy felnottek vagytok, de megis itt kértek forgatókönyvet ahhoz, hogy hogy kozoljetek egy ilyen problémát... Jezus
2021. ápr. 19. 04:26
 22/33 anonim ***** válasza:
85%

#10:

Aki ilyet csinál, annak mondjuk már elmegyogyóban lenne a helye...

2021. ápr. 19. 06:13
 23/33 anonim ***** válasza:
67%
Mondd el neki. Feltehetőleg neki ez tök természetes. Mi is így nőttünk fel, nekünk ez normális. Ha úgy adódik, most is bejön az Anyám, nővérem ha kell nekik valami (wcre is simán) pedig már 30 vagyok, legyen ez a szülői otthonnál vagy a saját otthonaikban. Én ugyanígy. Természetesen kopogunk és megkérdezzük, hogy bemehetünk e. Legtöbbször az a válasz, hogy igen, de van amikor kérjük,hogy most ne és jelzem, hogy 5 perc és végzek.
2021. ápr. 19. 08:17
 24/33 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk zuhanyfüggöny van, így természetes, hogy a családtagjaim ki-be járhatnak KOPOGÁS és BEENGEDŐ VÁLASZ után. Ha éppen öltözködöm akkor néhány perc türelmet kérek. Ez a kérdés kicsit túl van tolva szerintem.
2021. ápr. 19. 09:43
 25/33 anonim ***** válasza:
24%
Zárat kell használni. Én fiú vagyok és amikor nem zártam reteszre az ajtókat akkor pusztán azért ment keresztül anyám a fürdőszobán hogy lerövidítse az utat lakáson belül. Amikor takartam a farkam, még ő volt felháborodva hogy " mintha még életemben nem láttam volna olyat, oda ne rohanjak!!!!". Nyilván nem aberált volt hanem azt vette zokon hogy én azt is megmondtam neki elsőre nyersen hogy kifelé. Persze olvastam itt gyk-n aberált történetekről is mikor valaki arról írt, hogy anyukája elnondása szerint mennyire hiányolja hogy még nem látta őt pucéran mióta felnőtt
2021. ápr. 19. 09:50
 26/33 anonim ***** válasza:
52%

Hát én mondjuk nem lennék kedves, ha többedik alkalommal nyitna rám.

Udvariasan küldeném el a fenébe :)

2021. ápr. 19. 10:38
 27/33 Tepfal ***** válasza:
68%

Mivel nem ismerjük anyukádat, nem tudjuk pontosan, hogy hogyan célszerű vele beszélni, de én azt csinálnám, hogy egyszer, amikor épp ráér és kettesben vagyunk, mondanám neki, hogy 'anyu, szeretnék megbeszélni veled valamit: már nem vagyok kislány, és amikor zuhanyzom, kellemetlenül érzem magam, amikor bejössz, nyitvahagyod az ajtót, stb. Szeretnék mostantól egyedül zuhanyozni, megtennéd, hogy nem jössz be?'

Ez egy nagyon kulturált, és teljesen érthető kérés, ha nem érti meg, vele van a gond.

2021. ápr. 19. 14:10
 28/33 anonim ***** válasza:
68%
Ó, de utáltam ezt, basszus! Az én anyám is ezt csinálta. Állandóan azt akarta megnézni, szőrősödik-e már a hónaljam és ott lent. Merthogy aggódott, amiért nem nőtt meg a mellem és úgy gondolta, amíg nem szőrösödök, van remény. Ezt egyszer így előadta nekem, de addig is tudtam, hogy ezért mászkál be. Iszonyúan szégyenlős voltam, pont azért, mert tényleg nagyon fejletlen voltam tizenévesen is. Úgy fürödtem, hogy hatalmas fürdőhabot csináltam, hogy el tudjak bújni benne és sokszor inkább úgy ültem a kádban, hogy átkaroltam a térdeimet, hogy ne nézegethesse a lábam közét. Gyerek voltam még, hogy csináltathattam volna zárat az ajtóra? Sokszor inkább nem is fürödtem, annyira rettegtem, hogy bejön, sose felejtem el, amikor az egyik férfitanárom félrehívott, hogy elmondja, hogy büdös vagyok és lány létemre ennél jobban kéne adnom magamra. Megmondom őszintén, ma már közölném vele, hogy takarodjon ki a fürdőszobából, amíg fürdök, de persze ma már a zár megoldása se jelentene gondot. Millió ilyen dolga volt, kutatott a szobámban, elolvasta a titkos naplóimat, kurvára ráért, mert nem dolgozott.
2021. ápr. 20. 20:33
 29/33 anonim ***** válasza:
66%
24, NALATOK természetes, nalunk nem. Ha bementek furdeni, mi a szarert nem lehet kibírni 10 percet hogy ne zaklassatok egymast? Nem az hogy jajj meglátnak es kardomba dolok, de tenyleg mi ilyen fontos, h nem tudtok 10 percet egyedul tölteni, foleg egy olyan privat dolog kozbe mint a zuhanyzas?
2021. ápr. 21. 12:49
 30/33 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező nem tudom hány éves vagy, de ha már dolgozol vehetnél egy zuhanyfüggönytartót és egy zuhanyfüggönnyt, szerintem 5 ezerből megvan. Ha nem tudsz venni akkor kérd meg szüleidet hogy vegyenek, vagy legyen szíves anyukád ne bemászkálni. Vagy kérd meg + vegyetek függönyt. Csak arra az esetre ha elengedi a füle mellett a kérésedet.

Mellesleg én se értem mi ebben a nehéz. Légyszíves anya ne gyere be abban a 15 percben amíg fürdök. Ennyi.

2021. ápr. 21. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!