Most komolyan,normális hogy anya bejön hozzám fürdés közben?
#10:
Aki ilyet csinál, annak mondjuk már elmegyogyóban lenne a helye...
Hát én mondjuk nem lennék kedves, ha többedik alkalommal nyitna rám.
Udvariasan küldeném el a fenébe :)
Mivel nem ismerjük anyukádat, nem tudjuk pontosan, hogy hogyan célszerű vele beszélni, de én azt csinálnám, hogy egyszer, amikor épp ráér és kettesben vagyunk, mondanám neki, hogy 'anyu, szeretnék megbeszélni veled valamit: már nem vagyok kislány, és amikor zuhanyzom, kellemetlenül érzem magam, amikor bejössz, nyitvahagyod az ajtót, stb. Szeretnék mostantól egyedül zuhanyozni, megtennéd, hogy nem jössz be?'
Ez egy nagyon kulturált, és teljesen érthető kérés, ha nem érti meg, vele van a gond.
Kérdező nem tudom hány éves vagy, de ha már dolgozol vehetnél egy zuhanyfüggönytartót és egy zuhanyfüggönnyt, szerintem 5 ezerből megvan. Ha nem tudsz venni akkor kérd meg szüleidet hogy vegyenek, vagy legyen szíves anyukád ne bemászkálni. Vagy kérd meg + vegyetek függönyt. Csak arra az esetre ha elengedi a füle mellett a kérésedet.
Mellesleg én se értem mi ebben a nehéz. Légyszíves anya ne gyere be abban a 15 percben amíg fürdök. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!