Most komolyan,normális hogy anya bejön hozzám fürdés közben?
Figyelt kérdés
Nem azért mondom,szeretem őt de ez már rohadtul zavaró.Bejön,pakolászik lalala és nyugodtan kimegy,kitárja az ajtót.Hogy mondjam meg,hogy a kicsi lánya nem 8 éves és ez baromi kellemetlen?Hozzátok be szoktak így menni?2021. ápr. 18. 21:34
11/33 mantis religiosa válasza:
Locsold le párszor " véletlenül", ha máshogy nem megy. Attól csak elmegy a kedve a további bejárkálástól.
12/33 anonim válasza:
Zavar, hogy rád nyit, de nem akarod megmondani neki, hogy ne. Akkor mit akarsz? Telepátiával küldjük az energiát, hogy kerülje a zuhit amikor bent vagy?
13/33 anonim válasza:
Én felnőtt nő vagyok, de nem zavar, ha anyám bejön, függetlenül attól h közben lalalázik-e vagy sem. Apám persze nem jön be, ha meztelen vagyok.
Mondjuk ha az ajtót nyitva hagyná, az zavarna, mert fáznék.
14/33 anonim válasza:
A családon belüli meztelenkedős újabb marhasága. :)
15/33 anonim válasza:
"Anya, ne haragudj meg, de zavar ha bemászkálsz mikor fürdök. Az meg még jobban hogy utána tárva-nyitva hagyod az ajtót rám. " Mit kell ezen túlcifrázni?
16/33 anonim válasza:
Csak mondd el neki szépen, nyugodtan hogy ez téged zavar. Biztosan meg fogja érteni. <3
17/33 anonim válasza:
Most a heti szüzes nőgyógyászos kérdések után ez az újabb perverzió? Valakinek megártott a karantén.
18/33 anonim válasza:
Nem kellemesen kell megmondani, hanem üvöltve kizavarni.
20/33 anonim válasza:
"Anya, szeretlek, de van valami ami nagyon zavar. Nem szeretem hogy mikor fürdök te bejössz, pakolászol, majd nyitva hagyod az ajtót. Már nem vagyok 8 éves ezért kicsit kellemetlen ez az egész."
Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!