Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem akar rám költeni apa?

Miért nem akar rám költeni apa?

Figyelt kérdés
Mielőtt félreértenétek, én nem az a hisztis p_csa vagyok, aki mindent hülyeséget össze vesz a szülei pénzéből. Nem. Nagyon sok dolgomat saját pénzemből vettem, amit szülinapra kaptam, vagy eladtam dolgaimat és abból meg stb. Viszont most szeretnék venni pólókat és nadrágokat. De mivel most nincs pénzem, apától szeretnék kérni. Viszont utoljára vagy 3 éve vett nekem 2 nadrágot, azt is nagyon nehezen. Valamiért nem akar rám költeni. Néha ha ott vagyok nála (mivel a szüleim elváltak) akkor vesz csokit, meg ilyenek de az nyilván nem egy ruha ára. Megkérdezni félek mert szerintem nem adna pénzt...Ismerem már. Kiskoromba is egy 2000 forintos babát is alig akart nekem megvenni. Anya elég sok mindent megvesz épp ezért nem akarok tőle kérni megint...Apa meg úgyse adna de nem is értem miért, többet keres mint anya és neki is saját háza van, semmi olyan nagy dolog nincs amire hatalmas összegeket kéne költeni...Szerintetek hogy kérjem meg apát? Dolgozni nemtudok most, dolgok amiket eladnék pedig nem viszik. Egy hónapon belül szeretnék menni vásárolni mert a berhskában kinéztem ruhákat. Csak apa annyira anyagias... Mit mondjak apának? 16L
2021. ápr. 18. 11:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Tok mindegy, hogy mennyi a gyerektartas és hogy "mire költi" az anya. Az apának nem kell semmit vennie, semmi többet költenie a gyerekre. Lehet, de nem kell.
2021. ápr. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!