Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednéd a 16 éves lányodna...

Megengednéd a 16 éves lányodnak hogy olyan nadrágot hordjon aminek hátul a feneke részénél ki van szakadva?

Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok: [link]
2021. ápr. 18. 09:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%

Az extra rövid sort is gusztustalan volt, hiába azzal érvelnek többen. :D

Iskolába meg normális helyre nem engedném, ahol megszólhatják, a saját szabadidejében úgyse lehetne megtiltani egy 16 évesnek. Majd rájön, ha idegenek szólnak be helyettem.

2021. ápr. 18. 10:21
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is borzalmas, de ha tiltanám, akkor is hordaná a tudtom nélkül, ha nagyon akarnám, szóval megengedném, majd rájön, hogy ez gáz
2021. ápr. 18. 10:29
 13/25 anonim ***** válasza:
akarná*
2021. ápr. 18. 10:30
 14/25 anonim válasza:
86%

Szerintem mutasd meg neki a válaszokat:D

Egyébként én is egyetértek az előttem szólókkal, elég ízléstelen a gyatyó, de én megengedném, hogy felvegye, majd rájön ha megszólják, hogy hallgatni kéne anyára.

2021. ápr. 18. 11:24
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem kvás, hanem idióta :D Semmi olyasmi nem látszik ki belőle különben, mint a nyári forrónaciknál, de hihetetlen hülyén mutat és nem is praktikus sehogyse.

Én azt mondanám neki, hogy nézd lányom, én ezért pénzt nem adok ki, valamelyik régi nadrágodat csináld meg ilyenre.

Csinálja meg, aztán rájön hogy hülyeség, de én emiatt nem dobnék ki 6-9.000 forintot egy szakadt és idióta nadrágért :D

2021. ápr. 18. 11:24
 16/25 Metionin ***** válasza:
100%
Én is úgy tennék mint az előttem szóló. Pedig nekem is van szakadt farmerom, régen is volt amikor magunknak szaggattuk. Nem adnék rá pénzt, ha valamelyik régi nadrágját megcsinálja, akkor tőlem hordja sulin kívül. Majd megunja vagy rájön hogy nem praktikus.
2021. ápr. 18. 11:28
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Hadd döntse el magától,hogy mit vesz fel.Ugysem fog rád hallgatni, amikor majd megtapasztal dolgokat,akkor már nem fogja hordani.
2021. ápr. 18. 11:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Megengedném. Az első, (hideg vagy épp forró) padon ücsörögve töltött perc után rá fog jönni, hogy nem ez volt élete ötlete. :D
2021. ápr. 18. 12:22
 19/25 anonim válasza:
51%
Megpróbálnám valami kamasznyelvre lefordítva elmagyarázni neki, hogy miért nem jó ötlet és hogy a nagykorúsága után ha még lesznek ilyen vágyai, már ő maga felel önmagáért.
2021. ápr. 18. 12:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
nem,ha nem az cėlja hogy minden pasi az ő fenekét néze.ės le szoljåk.
2021. ápr. 18. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!