Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki volt ilyen helyzetben mit...

Aki volt ilyen helyzetben mit választott : pár vagy szülők?

Figyelt kérdés
Két tűz között érzem magam, érdekelnek ki volt ilyen helyzetben pro és kontra, vagy hogy döntött és megbánta e?
2021. ápr. 17. 21:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
62%
20, mi van ha nem? Kötelesek együtt maradni életük végéig? Ha most jól működik, boldogok együtt, akkor most szakítson azért mert jaj mi lesz ha 8 év múlva már nem fog működni? Illetve hogy jön ide a kor? Ilyen gondolatmenet alapján egy egyidős pár is azonnal szakíthatna, mert hát mi van ha 8 év múlva, vagy akárhány év múlva már nem fog működni a kapcsolatuk.
2021. ápr. 17. 22:30
 22/33 anonim ***** válasza:
35%
A másik kérdésben írta, hogy gyereket akar szülni a férfinak... Azért ott nem egy pár éves futó kalandról beszélgetünk.
2021. ápr. 17. 22:32
 23/33 anonim ***** válasza:
71%

Egy pár éves futó kaland? Egy évekig tartó kapcsolatot nem lehet futó kalandnak nevezni. Manapság egy átlag párkapcsolat nem évtizedekig tart, hanem pár évig. Ritka hogy egy pár sokáig együtt marad, házasságok is kifutnak 2-5 év alatt.

És megint: egy egyidős párnál is ugyanúgy felmerül a gyerektéma, sokszor meg is csinálják, aztán mégis szétsodorja őket az élet.

2021. ápr. 17. 22:36
 24/33 anonim ***** válasza:
29%
((Mondjuk én megfontolt párválasztó vagyok, 7 év után hozzámentem az első pasimhoz, akit 20 évesen ismertem meg. Mondjuk én ilyen időzavarban élek, folyamatosan úgy érzem pazarlom az időm, én nem tudtam volna elképzelni, hogy olyannal legyek, akivel nem gondolom komolyan, ketyegő biológiai órával meg még úgyse, de persze másnak lehetnek más preferenciái, de mindenki magából indul ki))
2021. ápr. 17. 22:50
 25/33 anonim ***** válasza:
63%

Ez nagyon szép és ritka. Becsülendő. De biztos vagyok benne hogy te sem ezt látod túlnyomó többségben a környezetedben.

Ez nem azt jelenti hogy az emberek nem gondolják komolyan. Akkor komolyan gondolják amikor lángolnak. Mindenki örökre tervez, csak kb 1%-nak jön össze az az örökre.

Pont ezért nem szabad a jelent elrontani a kényszerességgel. Azon kattogni hogy mi lesz ha pár év múlva nem működik, ez bármilyen kapcsolatot képes megmérgezni.

2021. ápr. 17. 22:54
 26/33 anonim ***** válasza:
89%

Pár.

Nincs olyan, hogy a szülőknek vétójoguk van a kapcsolatomat illetően. Ha nem is ismerik a másikat, akkor már a lelkem is nyugodtabb, hogy jól döntöttem, nagyon el vannak tévedve.

Nem szakítanám meg a kapcsolatot, de telefonálással beérném, és legalább minden 3. alkalommal ők is keressenek.

2021. ápr. 18. 00:37
 27/33 anonim ***** válasza:
85%

Én úgy emlékszem, hogy a kérdező pont azt írta, hogy nem akar gyereket.

Egyébként ilyen választás elé állítani nagyon önző dolog, így egyértelműen a páromat választanám. Anyukámnak meg hagynám, hogy gondolkozzon picit. Akármennyire is szereted, ez nem az ő élete.

2021. ápr. 18. 04:32
 28/33 A kérdező kommentje:

Felmerült a gyerek téma is, párom szeretne , én úgy voltam vele eddig hogy nem... ez nincs eldöntve.

A szüleim dolga sokkal jobban aggaszt, de úgy látszik én ragaszkodok túlságosan.

2021. ápr. 18. 07:12
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

52 éves bácsinak szülnél????,jah bocs ha most rögtön neki láttok akkor lesz 53 éves!!! A gyerek érettségijét ha megéri akkor 70+ éves lesz már nagyapa korú. Valószinűleg 2 gyereked lesz a nagypapád meg a gyereked vele illetve lehet már fiatalon árva lesz a gyerek....

Egyedülálló anyakent normalis parod se lesz már,ez aztan jovokep

2021. ápr. 18. 07:58
 30/33 A kérdező kommentje:

29 Te látnok vagy vagy jós vagy miről beszélsz? 8 éves kapcsolatomnak lett vége, ahol a pàrom nem akart gyereket így én elfogadtam a helyzetet. De most fordult a kocka, és a mostani pàrom szeretne gyereket tőlem. De mint írtam nincs eldöntve.

A fiatalon árva dolgot meg nem lehet tudni, 42 éves sportos, erős barátunk halt meg Covidban és maradtak utána árvák. Senki nem tudhatta ezt, életerős sportos ember volt semmi betegséggel.80 éves elmúlt rokonom meg túl van a Covidon kertet kapál biciklizik semmi baja. Ember tervez,Isten végez....

2021. ápr. 18. 08:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!