Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha zavar hogy...

Mit csináljak ha zavar hogy anyumnak van valakije? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval apa nélkül nőttem fel.Soha nem volt egy apakép előttem. Tehát nagyon anyás vagyok.Viszont azt vettem észre,hogy ha anyumnak van egy barátja akkor engem az zavar/idegesít,de nem tudom hogy miért.Ez tudom hogy nem normális és elszeretnék vele menni pszichologushoz mivel valoszinuleg meg apakomplexusom is van... Mi lehet velem a probléma szerintetek? Pszichologus tudna ezen segiteni? 19/l
2021. ápr. 16. 22:37
 1/5 anonim válasza:
100%
Semmi gond. Megszoktad hogy egymásnak vagytok. Ez természetes.
2021. ápr. 16. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is masszívan féltékeny voltam nevelőapámra az elején, aztán kinőttem. Igaz, én csak 5 éves voltam.

A pszichológus nem rossz ötlet, még ha nem is kóros ez a dolog, de nehéz lehet most neked a változás, segít, ha kibeszélheted.

2021. ápr. 16. 22:42
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem is beszélj egy pszihológussal. Ártani nem fog maximum segít, és tanácsokat ad:)
2021. ápr. 16. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Legyen neked is valakid.
2021. ápr. 17. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt a helyzet. Igazából ez normális, féltékeny vagy, hiszen eddig egymásnak voltatok, most meg úgy érzed, hogy meg kell osztanod az anyukádat. Szerintem mindenképpen beszélj vele az érzéseidről.
2021. ápr. 17. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!