Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, mert már...

Mit csináljak, mert már nagyon zavar?

Figyelt kérdés
A szüleim rendszeresen meztelenkednek elôlôttem és bejárnak a fürdôbe mikor én fürdök és ez nagyon zavar. Most megcsináltuk a lenti fürdôt hogy lehessen használni mert eddig csak lomokat tároltunk ott. Montam hogy fúrjunk fel egy zuhanyfüggönytartót mert engem zavar ha bejönnek fürdés közben. Erre anyám elkezdi hogy már így is tele ven fúrva a ház, nem kell. Az emeleten új zuhanyzót fogunk csinálni. Erre mondom hogy tegyünk rá füstüveget a fenti inokokért. Nem mert az drága! mondja anyám. Pedig egyáltalán nem vagyunk szegények. Régebben azt csináltam hogy nagyon késôn megyek fürödni, hogy kevesebbet jöjjenek be. Ennek az lett a vége hogy ôket zavarja ha én késôn fürdök mert nem tudnak aludni. Meg ha valahol felkerül a fürdôszoba téma akkor mondják mindenki elôtt hogy nem értem miért nem lehet mások elôtt fürödni!. A családból mindenki más tiszteletben hagyja hogy ne jöjjenek be. (és ne gondoljon senki arra hogy csak azért zavarnak kiverem)
2016. aug. 29. 17:51
 1/9 Carragher_x ***** válasza:
Zárd be az ajtót. Ha esetleg nincs hozzá kulcs, akkor csavarozd ki a zárat és vidd el bármelyik kulcsmásolóba, ugyanis a beltéri ajtókhoz ilyen "számos" (nem vagyok szakmabeli bocs, de kb annyi a lényeg hogy ezek nem egyedi kulcsok) kulcsok vannak s vegyél egyet hozzá.
2016. aug. 29. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Van zár de csak az a baj vele hogy kívülrôl is ki lehet nyitni
2016. aug. 29. 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:
12f
2016. aug. 29. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Akkor egy kampót kell belülről az ajtóra szerelni. Kérj meg egy megérő rokont, ha egyedül nem boldogulsz.

Az is segíthet, ha egy értelmes nagybácsi vagy más rokon elbeszélget a szüleiddel.

2016. aug. 29. 18:01
 5/9 Carragher_x ***** válasza:
"an zár de csak az a baj vele hogy kívülrôl is ki lehet nyitni" - hagyd benne a kulcsot belülről. (drasztikus esetben tegyél elé vmit, hogy ne lehessen kiügyeskedni a másik kulccsal, bár azért ahhoz már kell egyfajta betegesség, hogy egy belülről bezárt és kulcsot belülről bennehagyott ajtón csak azért is be akarjon menni vki)
2016. aug. 29. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt, csak én nő vagyok, amikor annyira fiatal voltam mint te, kitettem egy táblát az ajtóra foglalt/szabad jelzéssel, jobb ötletem nem volt. De azért ezt viszonylag betartották, tehát nem jöttek be.
2016. aug. 29. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Megoldás még egy görgős paraván, amit házilag, néhány ezer forintból elkészíthettek, és többféle funkcióra alkalmas. Vegyetek egy görgős ruhaállványt, ilyet:

[link]

Erre lehet tenni függönyt (zuhanyfüggönyt is, de sima is megteszi), és paravánként használható. Ezenkívül vállfán fel lehet rá tenni a kimosott ingeket, a zokniszárító ( [link] ráakasztható, egy kiegészítővel ( [link] a törülközőknek is jut hely, kampókkal vagy vállfán a fürdőköpenyek is elférnek. Nem utolsósorban pedig a zuhany elé húzva nyugodtan fürödhetsz.

2016. aug. 29. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hiaba tenne zárat az ajtóra, mert a mentalitassal van baj, úgyis megtalálnák a módját , h rányissanak , kopognának folyton es ki kéne nyitni.

Nincs zár a pofátlan elött.

Rossz mikor nem tisztelik egymast egy csaladban.

Nem tudom mierr nyitogatnak rad , ezt te tudod a legjobban , te ismered öket .

Ha zárat tennél , lehet cirkusz lenne

2016. aug. 29. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Van olyan zuhanyfüggönytartó is amit nem kell felfúrni csak "betámasztani". Nagyban függ a fürdő elhelyezkedésétől.
2016. aug. 30. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!