Erre mit reagálnátok mint szülő? Többi lent.
Szóval az én az otthonom és a suli ahova járok 130km távolságra van. 3évig kollégista voltam és csak hétvégén jártam haza. A gyakorlati helyem felajánlotta hogy szívesen fel vesz dolgozni amint végzek a sulival most májusban. Ez azt jelenti hogy el is költöznék otthonról! Június 5.én töltöm a 18at be és én már költöznék is... mert a főnököm lakásban is segítene.
mit reagálnátok ha a gyermeketek ilyen korán belevágna a nagy életbe? Nagyon sajnálom a szüleim de én erre vágyom és nagyon jó munka helyem lenne...
Ebben a nehéz helyzetben különösen örülnék anyaként a lehetőségnek, ha a gyerekemnek ez tényleg tetszik, szeretné stb.
Alaposan átrágnánk a feltételeket (ld. lakhatás, költözés) és igyekeznék mindenben segítségére lenni, amiben tudok (jogi dolgok a munkaszerződésben és a bérleti szerződésben, költözködésben szállítás, berendezési tárgyak- vagy amire a gyerekem igényt tart.
Büszke lennék, hogy van benne bátorság tenni magáért, ha még nem èrezném 100%nak, akkor akár az addig hátralévő pàr hónapban háztartásvezetési, pénzbeosztási tapasztalattal is segíteném, HA KÉRI, ha elfogadja tőlem.
Útjára engedném, ha màr nem akar továbbtanulni azzal, hogy az ajtó mindig nyitva áll, itt mindig otthonra talál, hívjon, jöjjön ha hiányzunk, ha segítség kell és elő legyek, akire számíthat ha kérdése van vagy bajba kerül.
fiú vagyok és albérleti sszerződès is lesz írva. Köszönöm a válaszokat de nyugalom mert ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok mielőtt bele kezdek! Normális munkaszerződés... nélkül a szüleim sem engednének hiába leszek nagy korú!
Én különben is arra voltam kíváncsi hogy TI mint szülők ilyenkor mit éreznétek... nem arra hogy mit hogy csináljak.
Nagyon büszke lennék rá és támogatnám!
Természetesen biztosítanám, hogy ha bármi komplikáció lépne fel az életében szívesen látom itthon, ameddig újra talpra áll vagy úgy érzi ismét önállóságra vágyik.
Ügyes vagy, én örülnék ha ilyen talpaesett gyerekem lenne. Persze sajnálnám, hogy nincs már otthon, de mivel évekig kollégista voltál, gondolom annyira nem új helyzet ez senkinek. Támogatnálak, és természetesen bármikor haza jöhetnél, ha esetleg nem úgy alakul valami.
Úgy látszik, hogy helyén van az eszed, szerződéseket (munka, lakás) alaposan olvasd el, és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!