Szülők! Hogy reagálnátok, ha a fiatok összevissza tetováltatná a nyakát, fejét?
42 éves nő vagyok, nem gyári munkás, lakásom, új autóm, jól fizető munkám van mérnökként
És van tetoválásom. 34 évesen csináltattam. Hamarosan ki lesz egészítve, a vállamon van, emellett az egész bal karomon, lapockámon, oldalamon, combom felső részén lesz ill a vége a nyakamon, a bal fülem alatt.
Senkinek, semmi köze hozzá, mit csinálok a testemmel.
Nincs problámám a tetoválásokkal, nekem is van sok. Ezért is tudom tapasztalatból, hogy sok munkahelyen nem díjazzák. Főleg ha vidéken él az ember...
Azt mondanám neki hogy hajrá, de ha nem veszik fel dolgozni sehova akkor magára vessen. Nem fogom eltartani.
Ja, a 42 éves nő meg a fonnyadt teste... haha:) Látok húszéveseket akkora hátsóval, hogy az én 43 éves fenekemből 3 kitelne belőle...
Amúgy: az én fiam még 12 csak, de marhára nem örülnék, ha a nyakára és az arcára akarna tetováltatni. Sem iskolába, sem munkahelyre, de szerintem utcára sem való: egyszerűen alpári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!