Mit tegyek,ha elakarnak tíltani a barátomtól?
Még novemberben hazahozott (kb 9-re értünk haza),akkor az apám kicsapta a balhét,és mind a kettőnket kérdőre vont.
Utánna a szülinapomon azt szerettem volna,ha mindenki nyugodtan meglenne a másikkal. Egy darabig jól ment az egész,aztán megtudták,hogy velem fog aludni..
Anyám kicsapta a balhét...
Karácsonykor már én mentem át hozzá. Aminek a szüleim nem örültek. Sőt szerintük rossz hatással van rám.
Pedig segít tanulni,és jobban is teljesítek.
Mellesleg a párom anyukája kedvel és támogatja is a kapcsolatunkat.
17 lány vagyok, párom pedig 22
Ez fontos, akkor a 9 óra nem gáz (ha nem volt megbeszélve más). A "ma itt alszik a Józsi" gáz, de azt még már te is tudod.
Egy dohányzó, kopaszra borotvált sráctól én is félteném a lányom. Amikor javul a vírushelyzet, akkor próbáld meg, ha tényleg olyan jóban vagy a fiú szüleivel, hogy ők (a srác szülei) hívjanak át titeket ebédre családostul! Akkor megismerhetik a barátodat rendesen, meg a családját is.
probalj meg tiszta vizet onteni a poharba, es erett felnottkent leulni megbezelni ezt az egez temat a szuleiddel.
a baratod pedig, ha annyira erett gondolkodasu, amilyennek te latni akarod, akkor tudnia kellett volna, hogy sehol nem alszunk elore bejelentetlenul, hatalmas udvariatlansag.
Nem 4 éve járunk,csak azóta ismerem.
Egy éve vagyunk együtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!