Mit tegyek,ha elakarnak tíltani a barátomtól?
Még novemberben hazahozott (kb 9-re értünk haza),akkor az apám kicsapta a balhét,és mind a kettőnket kérdőre vont.
Utánna a szülinapomon azt szerettem volna,ha mindenki nyugodtan meglenne a másikkal. Egy darabig jól ment az egész,aztán megtudták,hogy velem fog aludni..
Anyám kicsapta a balhét...
Karácsonykor már én mentem át hozzá. Aminek a szüleim nem örültek. Sőt szerintük rossz hatással van rám.
Pedig segít tanulni,és jobban is teljesítek.
Mellesleg a párom anyukája kedvel és támogatja is a kapcsolatunkat.
17 lány vagyok, párom pedig 22
A barátomnak max cigarettátik,de semmi "extra".
A kinézete sem olyan,hogy rosszra kellene gondolniuk,csak borotválja a fejét,azon kívül meg helyes srác és okos..
Gondoltam,hogy nem probléma,ha egy estét együtt töltünk. Tudom,hogy nem volt jó döntés,de ha megkérdezem akkor a válasz nem lett volna.
Én lassan 4 éve ismerem,a szüleim pedig 2 éve,de az első találkozásukkor is mondták,hogy nekik nem szimpi.
Anyukája már most engedné,hogy odaköltözzek,csak a szüleim nem engedik.
Amúgy a párom dolgozik,és tanul mellette.
Hát baromira nem örülnék, ha a lányom bejelentené, hogy "ma itt alszik a Józsi". Ezt meg kell beszélni előre. Mi az, hogy egyszer csak megtudták?
Ha a kijárási tilalom bevezetése után vitt haza 9-re, akkor sem lepődök meg, hogy kiakadtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!