Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek,ha elakarnak...

Mit tegyek,ha elakarnak tíltani a barátomtól?

Figyelt kérdés

Még novemberben hazahozott (kb 9-re értünk haza),akkor az apám kicsapta a balhét,és mind a kettőnket kérdőre vont.

Utánna a szülinapomon azt szerettem volna,ha mindenki nyugodtan meglenne a másikkal. Egy darabig jól ment az egész,aztán megtudták,hogy velem fog aludni..

Anyám kicsapta a balhét...

Karácsonykor már én mentem át hozzá. Aminek a szüleim nem örültek. Sőt szerintük rossz hatással van rám.

Pedig segít tanulni,és jobban is teljesítek.

Mellesleg a párom anyukája kedvel és támogatja is a kapcsolatunkat.

17 lány vagyok, párom pedig 22

2021. ápr. 11. 19:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Mi az hogy hirtelen megtudták hogy veled fog aludni? Olyan nincs. Gondolom előtte megkérdezted ott alhat-e nem csak tényként beközölted az ő házukban.
2021. ápr. 11. 19:25
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
A jobb teljesítés eléggé ténykérdés, azzal nem nagyon lehet vitatkozni. 18 után esetleg a szüleihez költözöl, ha benne vannak.
2021. ápr. 11. 19:29
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
szüleid elég konzervatívak a fiú pedig gondolom ránézésre nem az, akit a kislányuknak szeretnének. Gondolom nem orvostanhallgató hanem már valami munkát végez. Próbáld nekik elmagyarázni, hogy boldog vagy mellette, ha tényleg az vagy, nem pedig csak a testiség miatt érzed úgy
2021. ápr. 11. 19:52
 4/15 A kérdező kommentje:

A barátomnak max cigarettátik,de semmi "extra".

A kinézete sem olyan,hogy rosszra kellene gondolniuk,csak borotválja a fejét,azon kívül meg helyes srác és okos..

Gondoltam,hogy nem probléma,ha egy estét együtt töltünk. Tudom,hogy nem volt jó döntés,de ha megkérdezem akkor a válasz nem lett volna.

2021. ápr. 11. 20:16
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
De akkor se csinálhatod, hogy beállítasz, hogy na ma itt alszik a kopasz barátom ( aki ránézésre, ha kicsit mogorvább feje van, úgy nézhet ki mint egy neonáci, a kopaszokról nekem legalábbis ez ugrik be, ha csak nem olyan babaarca van) lényeg, hogy a szüleid előitéletesek, ha megismernék akkor megszeretnék, nem? próbáld egyszer úgy átvinni, hogy csak vacsoráztok vagy ilyesmi, aztán megkérdezed tölük ott aludhat e, előbb utóbb megengedik és békesség lesz
2021. ápr. 11. 20:19
 6/15 A kérdező kommentje:

Én lassan 4 éve ismerem,a szüleim pedig 2 éve,de az első találkozásukkor is mondták,hogy nekik nem szimpi.

Anyukája már most engedné,hogy odaköltözzek,csak a szüleim nem engedik.

Amúgy a párom dolgozik,és tanul mellette.

2021. ápr. 11. 20:31
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem nem teszik jól, a tiltással nem mennek semmire. Ha 18 leszel odaköltözhetsz, de a gondolkodásukat nem fogod megváltoztatni
2021. ápr. 11. 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Hát baromira nem örülnék, ha a lányom bejelentené, hogy "ma itt alszik a Józsi". Ezt meg kell beszélni előre. Mi az, hogy egyszer csak megtudták?

Ha a kijárási tilalom bevezetése után vitt haza 9-re, akkor sem lepődök meg, hogy kiakadtak.

2021. ápr. 11. 20:36
 9/15 A kérdező kommentje:
A kijárási tilalom még akkor nem volt. (ezt elfelejtettem írni)
2021. ápr. 11. 20:39
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha elsőre se volt nekik szimpatikus, akkor ezen már nem nagyon tudsz változtatni...
2021. ápr. 11. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!