Anyu tilt a barátomtól! Mit csináljak?
Lassan 1 hónapja van barátom,de már előtte ismertük egymást a fiúval
A probléma ott kezdődött,hogy elmondtam anyunak hogy van barátom (ő az első akit bejelentettem,mert ő az első akibe tényleg szerelmes vagyok,nem csak tetszik vagy ilyesmi)..Eleinte örült,de aztán egyszer el szerettem volna menni a közeli városba találkozni vele (kb 80 km-re lakik tőlem).Nem engedett be,elkezdett hisztizni majd aztmondta hétfőtől tudunk találkozni (egy városban sulizunk,ez volt a Karácsonyiszünetben)
Aztán eljött a suli,délutánonként benn maradtam a városban 2 órára vele,anyu meg hisztizett hogy ha terhes leszek kirak otthonról..Könyörgöm,15 éves vagyok és 1 hónapja sincs hogy együtt vagyunk..
És nem enged sehová vele..
Mit csináljak? Nagyon szeretem a fiút,ha őt elveszítem soha nem fogok még egy olyat találni mint ő.
Ez igaz,de 15 éves vagyok..Nagyon korainak tartom ilyen fiatalon,ilyen friss kapcsolattal
Ennyire azért nem tartom magam sem felelőtlennek sem butának
A fiút sem úgy ismerem,hogy csak megdöngetni akarna,majd otthagyni
Pláne hogy hol lenne megoldható hogy lefeküdjünk egymással? Ő nem jár hozzánk,engem nem engednek hozzá..egy nyilvános vécében? vagy egy plázában? Butaság..
Szerintem teljesen érthető, hogy nem enged 15 évesen 80 km-rel messzebb városba. Főleg, ha még a fiút sem ismeri.
Miért nem jött a fiú?
Suli után meg nem minden nap fiúzni kéne. Legyen egy-két nap, amikor találkoztok. De azért legyél otthon is.
Szerintem így anyukád is megnyugodna.
De először is, ő menjen el hozzátok, hogy anyukád megismerje. Nyilván aggódik, hogy egy számára idegennel vagy.
És miért veszítenéd el a fiút? Ha azért elhagy, mert 15 évesen nem maradhatsz kinn addig, ameddig akarsz (ami tök érhető és jellemző ebben a korban) akkor nem is szeret.
Azért nem jött ő,mert az a város ahová mentem volna az pont olyan messze van az ő lakóhelyéhez is mint az enyémhez..középre esik és így láttuk praktikusnak
Nem szeretne elhagyni,az mondta idő kell anyunak hogy meglássa hogy ő nem gyilkol és nem erőszakol meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!