Anyu tilt a barátomtól! Mit csináljak?
Lassan 1 hónapja van barátom,de már előtte ismertük egymást a fiúval
A probléma ott kezdődött,hogy elmondtam anyunak hogy van barátom (ő az első akit bejelentettem,mert ő az első akibe tényleg szerelmes vagyok,nem csak tetszik vagy ilyesmi)..Eleinte örült,de aztán egyszer el szerettem volna menni a közeli városba találkozni vele (kb 80 km-re lakik tőlem).Nem engedett be,elkezdett hisztizni majd aztmondta hétfőtől tudunk találkozni (egy városban sulizunk,ez volt a Karácsonyiszünetben)
Aztán eljött a suli,délutánonként benn maradtam a városban 2 órára vele,anyu meg hisztizett hogy ha terhes leszek kirak otthonról..Könyörgöm,15 éves vagyok és 1 hónapja sincs hogy együtt vagyunk..
És nem enged sehová vele..
Mit csináljak? Nagyon szeretem a fiút,ha őt elveszítem soha nem fogok még egy olyat találni mint ő.
Be fogom mutatni,hátha javul a helyzet..Vagy ha nem is,legalább rosszabb ne legyen :D
Köszönöm mindenkinek !:)
Akárhányan is mondják, a tiltásnak akkor sem lesz értelme.
Tanítani tanácsokkal, lehetséges problémákra való felhívással lehet. A tiltás a büntetés (támadás/uralkodás/irányítás) irányvonalat képviseli.
Nyugodtan engedd el ezeket a füled mellett.
Eközben szépen lassan szoktasd bele anyud az új helyzetbe, hogy egyre kevésbé vagy már gyerek.
A korlátozásoknak viszont lehet értelmük, pl. a lehető legkevesebbet utazni (megfelelő időbeosztással, előre eltervezetten találkozni) a javadat szolgálja.
(előző vagyok)
Érdekes, hogy az erő nyelvén való "érvelés" helyett az egyenes kommunikációt javaslom, és erre többen is leszavaznak.
Persze ellenérvelni nem tudnak, erősködős-felháborodós választ meg nem akarnak adni:)
Köszönöm!
Lassan kezdi megszokni,már nem balhézik miatta :)
Mindenkinek ment a zöld kéz
Hiába erősködött a válaszadók nagyja,hogy így meg rak,ès tönkre teszünk kèt családot:meg se erőszakolt,ès tönkre se tettük a családjaink èletèt ;)
18 èves,boldog párkapcsolatban èlő lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!