Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu tilt a barátomtól, mit...

Anyu tilt a barátomtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megígértem neki, hogy végigtanulom ezt az 1 hónapot, hétköznap csak a tanulásra koncentrálok, de akkor szombaton hadd találkozzam a barátommal. Ebben megegyeztünk, de mikor mondom, hogy én most elmegyek, akkor elkezd elem veszekedni, hogy minek megyek el, meg olyankor találja ki, hogy mosogassak el stb. Ha elmosogatok, meg ilyenek, akkor is beleköt valamibe és mindig az lesz a vége, hogy összeveszünk és remegő gyomorral megyek el otthonról. A másik dolog, hogy azt mondogatja, reméli, nem fekszünk le egymással..2 hónapja járunk, de már előtte is barátok voltunk és a csókolózás, meg a tapi nem elég, egyszerűen szeretjük egymást, de sehol nem tudnánk együtt lenni. A nevemre írattak egy garzonlakást, de most bérbe adták, így oda sem tudunk menni. Annyira furán áll ehhez az egészhez, nem szoktam bulizni sem, csak ritkán, meg utóbbi 1 évben folyton csak tanultam..most végre boldog vagyok, hogy találtam egy helyes srácot és nem örül ennek. Legszívesebben már megszöknék, de az olyan gyerekes lenne. De könyörgöm már 17 éves vagyok, nem 13, kicsit viszonyulhatna hozzám már normálisabban is, mert szerintem ebben a korban nem bűn, ha valakinek van barátja. Mit tegyek, hogy ne legyen velem ilyen? Ráadásul azt sem engedi meg, hogy mondjuk 10-nél tovább legyek a barátommal, de azt megengedte, hogy éjszakára ne menjek haza egy házibuliból. Úgy érzem, ez az egész arra irányul, hogy ne legyen barátom.
2011. máj. 13. 21:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még szeretném leírni, hogy egyébként anyukámmal jó a kapcsolatom, mindent megbeszélünk és nem nagyon lázadtam ellene soha, mert nem volt miért, de kicsit engedékenyebb is lehetne fiú-téren, mert így eléri, hogy már ne mondjak neki el semmit, vagy titokban kelljen megoldanom a találkozást.
2011. máj. 13. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, a szülők, egy másik korosztály. Nem volt ez mindig így, hogy 16 - 17 évesen már itt a szex ideje. Anyukád úgy godnolja, ráérsz még.

Nem biztos, hogy az a jó, ha mindent rögtön megkapunk. Sokszor a szerelmesek várnak egymásra, ... kivárják az időt. Nem mondom, hogy az esküvőt várjátok ki, de biztos tudod, hogy sokan a fiatalok közül valamilyen hívő gyülekezethez tartoznak,és ott betartanak bizonyos szexualitásra vonatkozó szabályokat. Ebben az az érdekes, hogy mégsem halnak bele.

Anyukád jót akar, csak nem tudja, hogyan beszélje meg veled. Ha megengedné, hogy máshol aludj, az azt jelentené, mintha ő bíztatna, "tedd meg, feküdj le vele!" És ezt nem tudja megtenni, mert őt nem így nevelték.

És mennyire tudnád a fogamzásgátlást megoldani? És vajon eleget tudsz a szerelemről ahhoz, hogy tényleg beteljesítsd? Vagy csak biológiai szükségletként kezelnéd?

2011. máj. 13. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:

szexis sztori tizenéveseknek

[link]

2011. máj. 13. 22:54
 4/4 anonim válasza:
Ülj le, és beszéld meg vele. Ha valamit megígért, azt tartsa is be, ne csináljon segget a szájából (itt gondolok arra, hogyha elenged, ne tartson otthon indokokkal), hisz te is megteszed amire ő kér. Ha jó a viszonyotok, könnyű lesz. Mond meg neki, hogy így elveszted a bizalmadat iránta, ha ezt nem tudjátok megbeszélni, és ezt nem szeretnéd. És a sex témát is feszegesd (nemtudom eddig tetted e). Ha nem megy, verd ki a patáliát, hogy Te szót fogadsz, miért nem bizik benned.
2011. máj. 14. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!