9, annak az igazgatónak nincs igaza. Nagyon szomorú, hogy egy gyerekekkel foglalkozó, ráadásul vezető beosztású pedagógus ilyet állít. Apám alkoholista és bántalmazó volt, és egész életemben azt kívántam, bárcsak ne élne velünk. Felnőttként évekig kellett terápiára járnom, hogy a gyerekkoromban összeszedett traumákat fel tudjam dolgozni. Sokkal, de sokkal jobb lett volna, ha úgy nőttem volna fel, hogy csak anyám lett volna.
Xarabb helyzetbe kerül, mint volt. Anyja nincs? Az ő engedélyével elkoltozhet otthonról.
2021. ápr. 10. 18:44
16/28 anonim válasza:
"... még ha egy részeges alkoholista apja van egy gyereknek, akit üt-ver az apja, az is jobb mintha nincs"
Ez konkrétan igaz is meg nem is. A kapcsolattartasra szokás ezt mondani és alkalmazni. De nem abban az értelemben, hogy hagyni kell. Ilyenkor pl felugyelt láthatatlan ítélnek meg.
2021. ápr. 10. 18:47
17/28 anonim válasza:
Nane egyesületnél nem tudnak segíteni? Szegénykém. Sokan fel sem fogják mi lesz ennek a következménye. Pszichológushoz nem tud menni segítséget kérni. Vagy esetleg Bihari Vikinek írni?
2021. ápr. 10. 19:00
18/28 anonim válasza:
Semmit. El kell menni dolgozni és külön élni. Senki nem fog rajta segíteni. Ha netán csoda is történne, akkor is mi történne? Bekerülne egy intézetbe, ahol szintúgy kutyául bánnának vele, majd amikor betölti a 18 a lány szépen kiteszik az utcára. Utcán meg ki fog rajta segíteni? Hajléktalan szállóra megy vagy mi? Ott se fog senki. Ilyen az élet. El kell menni dolgozni valahova és megállni a talpon, ha ilyen életet kapott a sorstól. Szomorú, de ez van. Talán legjobb amit tehet keres egy gazdag pasit, aki majd eltartja.
2021. ápr. 10. 19:04
19/28 Gáz-szerelő Zoli válasza:
Soha nem ütöttem meg a lányom, most meg már nem tudom mert szétkapná az arcomat!😀
Nem is értem hogy viselkedhet így?
Ha ez igaz...
2021. ápr. 10. 19:15
20/28 anonim válasza:
Itt a fizikai bántalmazáson kívül nincs büntetendő. Ha úgy megüti hogy nyoma van, akkor feljelentés, látlelet.. érdemes volna egy felnőtt rokonhoz, ismerőshöz fordulni tanácsért előtte. A pl nincs más rokon (anyuka, nagyszülő) akihez mehet a lány, akkor állami gondozásba is kerülhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!