Utálok már itthon lenni, hogy tudok minél előbb elköltözni?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok,van egy szakmám (pék) de sajnos jelenleg közmunkás vagyok abból is elegem van, itthol is állandóan feszültség van, szeretnék végre normális életet élni. Hogy tudnék hitelt felvenni hogy elmenjek innen minél előbb? valaki valami normális tipp?2021. ápr. 10. 11:31
31/47 anonim válasza:
29, nálunk 11 és reggel fél öt közt nincs semmi. Zala.
32/47 A kérdező kommentje:
Van vonat is meg busz is, de ahogy a #26-os mondta nem igen tudok időben beérni a munkahelyre pékként.
2021. ápr. 10. 13:58
33/47 anonim válasza:
Akkor már csak azt mondd meg, amikor péknek jelentkeztél, mit gondoltatok a szüleiddel, hogyan fogsz dolgozni?
35/47 anonim válasza:
Tévedés, hogy a pék 3-kor kezd! Szép is lenne!
Senki nem enne reggelihez pékárut.
Az öcsém pék, este 10-kor kezdik el a munkát. Én kiszállító vagyok ugyanott, éjjel 2-re megyek, 3-kor indulok az áruval, mert a boltok 6-kor nyitnak.
Az öcsém NETTÓ 350 ezret keres, köszöni jól van, pedig ő is vonattal ingázik. Aki nem hiszi, annak privátban megírom a települést és a pékség nevét!
36/47 anonim válasza:
35, nálatok. Nálunk meg 4-12-20 a műszakkezdésük.
38/47 anonim válasza:
37-es, a falujából sem tud kimozdulni munkát keresni, külföldre pláne nem lenne képes. És ahhoz kell pár havi megélhetésre pénz. Szerintem neki buszjegyre sincs pénze a szomszéd városig.
39/47 anonim válasza:
Na látod! Akkor nem lehetetlen olyan munkahelyet találni pékként, ahova tömegközlekedéssel el lehet jutni.
Egyébként sem örök életig kellene ingázni, csak 1-2 hónapig, míg összejön az albira a pénz, mert a pékek jól keresnek.
Persze erre is biztos lesz a Kérdezőnek kifogása.
40/47 anonim válasza:
39, miről beszélsz??? Nulla lehetőség van annak, aki négyre megy vagy akkor végez. A srácok egy autóval bejönnek többen, de ahol egy faluban senki nincs, akihez csatlakozni lehet, onnan nem tud bejönni, akinek nincs autója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!