Utálok már itthon lenni, hogy tudok minél előbb elköltözni?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok,van egy szakmám (pék) de sajnos jelenleg közmunkás vagyok abból is elegem van, itthol is állandóan feszültség van, szeretnék végre normális életet élni. Hogy tudnék hitelt felvenni hogy elmenjek innen minél előbb? valaki valami normális tipp?2021. ápr. 10. 11:31
11/47 anonim válasza:
10-es. Látom te sem érted. Tudod hogy milyen nagyon nagyok a versenyzések bármilyen betanított munkára is? Nagyon nagy. A szinészeknek a zenészeknek a háttér embereknek sincs munka se a vendéglátosoknak és mindenki csak keres és keres nagyon sok munkavállaló lenne és nagyon kevés a munkáltató meg a cégek. Ha talál is az ember valami sza..rt akkor is örüljön hogy megkapja azt a kevés fizetést. Egyre rosszabb lesz e a helyzet és ez köszönhető a kormánynak aki na bértámogatást lenyúlták maguknak így mennek tönkre a vállalkozások és ezáltal alkalmazottakat sem tudnak alkalmazni.
12/47 anonim válasza:
Igen csak ezeken a helyeken is bőven van üresedés mert sokan " ennyiért fel se kelek"
De ha nekem kell vmi akkor kell az a xar is
13/47 anonim válasza:
Én sem értem hogy nem tudsz pékként elhelyezkedni.
14/47 A kérdező kommentje:
Azért mert egy szaros kis faluban lakok,ahonnan nem tudok bejárni. És a jelenlegi helyzet miatt szállás sem lehetséges
2021. ápr. 10. 12:44
15/47 anonim válasza:
Akkor költözz el. Mégis miféle válaszokat vársz, menj el drogfutárnak, vagy írd be a pénzcheatet?
16/47 anonim válasza:
15.ös: Hogy költözne el ha nincs pénze. :D Értetlen válaszolók hada van itt.
17/47 anonim válasza:
Kérdező!
"Azért mert egy szaros kis faluban lakok,ahonnan nem tudok bejárni."
Én is egy "szaros kis faluban" lakom, napi 2x50 km-t ingázom 25 éve és még csak bele sem szakadok, mert 40 perc a menetidő. Ezalatt régen tanultam, most már alszom, zenét hallgatok, okostelózom.
Az utazási költséget a munkahelyek 80%-ban térítik.
Megoldást kell keresni, nem kifogásokat, de főleg nem kell ennyire kényelmesnek lenni!
18/47 anonim válasza:
Utazási költséget a munkahelyek 80%-ban téritik... a nap vicce :D
20/47 anonim válasza:
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy a 17-es válaszolót lepontoztátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!