Mi lehet velem a baj? Miért nem akarok gyereket?
A párom szeretne gyereket (nő vagyok) de én undorodom az egésztől. Undorodok a szoptatástól, a megereszkedett mellektől, a nagy hastól szerintem gusztustalan. Nem akarok gátmetszést, se beöntést se szülés után XXL-es betétet hordani fúj undorodnák magamtól hogy hogy nézek ki. Undorító hogy tej van a melledbe meg az egész szülés.
A másik meg hogy idegesítene nem akarom hallgatni a hisztit nem akarok osztozni a páromon.
Nos igen nem csak habos torta az élet, kár hogy anyádék nem ezen a véleményen voltak mikor tervben voltál nekik a szocpol miatt :)
A legjobb hogy ezen a véleményen a legtöbben azok vannak akik gyárban dolgoznak rabszolgaként, nem értem miért baj a gyerek, megszokod addigra mire jön ő csak pár év sori munka.
Oké nincs azzal baj, hogy nem akarsz gyereket, de az írásod alapján nem is tudsz sokat a témáról, így meg pláne ne legyen még véletlenül se. Először is manapság a betegjog nem engedi, hogy beleegyezés nélkül csináljanak beavatkozást, tehát ha nem akarsz gátmetszést vagy egyebet, akkor nem lesz. XXL-es ruhák? Ideáils esetben hízol a terhesség alatt 10-12 kilót, többet nem is igazán szabad és azoknak a plusz kilóknak több mint fele a gyerek+placenta+magzatvíz. A mellek se lesznek egyből polipmellek, meg nem is kötelező szoptatni, ha nem akarsz. Ott a tápszer. De nem mintha győzködni akarnálak, csak idegesít ez a sok ostobaság amit ide írtál.
Amúgy nagyon egyszerű a megoldás a problémádra: ne szülj gyereket és keress magadnak hosszú távra olyan párt aki szintén nem akar. A mostani pároddal meg őszintén beszéld meg mi a helyzet és ha nem fogja föl (majd megváltozik, a sajátodat szeretni fogod stb. dumával jön) akkor nincs mese, előbb utóbb szakítani kell. Még fiatalok vagytok, maradhattok még egy ideig együtt, de ha majd úgy érzi családot akar, engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!