Elvalt szulok gyerekei, akik a veluk maradt szulo uj parja, es az o gyerekei utan megszuntek letezni, elmeselitek, mi tortent, es hogy erzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 20:09
1/7 anonim 

válasza:

Miert kezdodik rengeteg kerdes igy?:
"Elvalt szulok gyerekei..."
2/7 anonim 

válasza:

Miért van rengeteg kérdés érthetetlenül kiírva?
3/7 anonim 

válasza:

1-2# Miért van ennyi hulye válasz? Miért ír valaki választ ha nem tud témával kapcsolatosan válaszolni??
4/7 anonim 

válasza:

Talán mert zagyva, olvashatatlan kérdésre nehéz értelmes választ adni, utolsó.
5/7 anonim 

válasza:

Gondolom arra kíváncsi, hogy azok, akiknek elváltak a szülei, hogyan élték meg azt, hogy a szülő akivel maradtak, idővel új párt talált, akinek szintén vannak saját gyerekei, és akik ( = az új pár és a járulékos gyerekek) sokkal fontosabb szerephez jutottak a mozaikcsaládban, mint a kérdező helyzetében lévő "régi" gyerek.
Talán. De nem biztos, hogy jól dekódoltam.
Amúgy en nem ilyen helyzetben voltam: bár elvált szülők, de anyámnak sosem lett új kapcsolata, apámnak meg közös gyereke lett az új feleségével, akinek nem volt korabbról sajátja.
6/7 anonim 

válasza:

Valószínűleg, bár katasztrofálisan fejezte ki magát a kérdező.
7/7 anonim 

válasza:

Az ilyen szülőt el kell engedni. Fel kell dolgozni lelkileg, hogy nincs. És amikor öregen és betegesen megkeres, hogy mégiscsak az apád (anyád) vagyok, akkor elhajtani a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!