Gyerekek, akiknek elváltak a szülei, elmesélitek hogy hogy éltétek ezt meg?
6 éves voltam, nem rázott meg, megkérdezték, kihez akarok költözni, anyut választottam, apám egy darabig a gyerekszobába költözött, ezt nehezményeztem, aztán egy ideig féltékeny voltam a nevelőapámra, de van 2 garnitúra szülőm, mindenhonnan kaptam ajándékot, most meg sok szerető nagyija van a gyerekeimnek.
35/N
Tudod, bizonyára egy bizonyos ok miatt váltak el.
Előszőr olyan hogy eggyütt vannak csak azért nem jön haza az egyik mert sokáig dolgozik pl. De késöbb meg lehet szokni.
Köszönöm szépen. Ment a zöld :)
További válaszok is jöhetnek :)
Nagyon rossz volt.
A sok veszekedés miatt nem tudtam tanulni. Ötös voltam.. most kettes vagyok.
Kb 1 hete rendeződött az egész azzal hogy apu elköltözött.
De azelőtt...
13/L
12 éves kor körül voltam mikor elváltak. Apám alkoholista volt, terrorizálta a családot, rajtam kívül mindenkit megvert. Nem szerettem és alig vártuk mindannyian, hogy megszabaduljunk tőle.
A válás, illetve, hogy minden közös adósságuk anyámra maradt, 10 évre padlóra küldött minket rendesen, albérletből albérletbe költöztünk, nekem pedig hamar felkellett nőni és anyagilag segíteni mindenben. Most kezdjük magunkat összeszedni.
Ez a helyzetet apám okozta, és megélni eléggé nehéz volt, így semmi jót nem kívánok neki.
21/N
5 éves voltam, mikor elköltöztünk és elváltak a szüleim.
Apám sokat ivott, és ha részeg volt, verekedett is.
Örültem neki, hogy elmentünk végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!