Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első csókos történetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csókos történetek? Elmesélitek nektek, hogy volt az első?

Figyelt kérdés

Mikor volt? Hány évesen? Milyen volt? Nemet és mostani kort nem muszály írni ha nem akarsz:)

A válaszodat előre is köszönöm;)

2020. jún. 14. 23:59
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Ligetbe két legjobb barátnővel és nem is voltak beb*szva
2020. jún. 15. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Altalanos utolso eve. Lepcso mellett alltam, a srac mellettem, ahogy fordultam rogton megcsokolt, raadasul egybol nyelvesen😂. Egyszerre volt kinos es romantikus, a tanarok meg lekiabaltak a fejunket. Egett a fejem rendesen akkor😂
2020. jún. 15. 00:45
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Hát ha elmesélem lehet nem hiszed el. De ha érdekel irj.23/f
2020. jún. 15. 00:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) mindenkinek ment a pont
2020. jún. 15. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
13 évesen az akkori kis barátom rámerőltette, pedig én még nem akartam, és nagyon rossz volt, összenyálazta a fél fejem. De nyugi, a szüzességemet már saját akaratomból vesztettem el :D
2020. jún. 15. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen volt, és úgymond "meg volt szervezve", nem azt mondom, hogy büszke vagyok rá, de akkor nagyon bejött, akivel megtörtént, szvl összességében örülök, hogy így alakult.
2020. jún. 16. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
15 éves voltam, (én lány vagyok), ő kezdeményezett. Nem olyan volt, mint amilyenre számítottam, és elsőre kicsit zavarban voltam, de ettől függetlenül nagyon jó érzés volt, és szép emlék marad.
2020. jún. 17. 11:02
 8/8 anonim válasza:
100%

16 éves voltam és annyira meglepődtem, hogy pár pillanatig le se esett, hogy megcsókolt. Utána jött ösztönösen a dolog :)

23/L

2020. júl. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!