Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókos sztorik?
Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 22:56
1/9 anonim válasza:
A nap kezdett nyugovóra térni, a madarak lassan abbahagyták a csiripelésüket, helyettük a tücskök dallamos ciripelését lehetett hallani. Már csak mi ketten voltunk a parkban. Barna, göndör haját úgy fújta az északi szél, mint a fa leveleit. Tett egy lépést felèm, piros orcával, mint akinek kicsípte a hideg szellő bőrét, majd lágyan egy forró csókot hintett puha, bársonyos ajkaimra. Az idő megàllt bennünk, csak egymásnak éltünk. Szemében boldogság csillogott, mit én adhattam meg neki.
2/9 anonim válasza:
Ettől a csöpögéstől elkapott a hányinger
3/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépen leírtad! :)
4/9 anonim válasza:
#2 Dehàt a csókakkor jó, ha èrzelmes! Persze, nem mindenkinek. Mondjuk szàmíthattàl volna rà, hisz a csókos sztorik legtöbbször csöpögősek.
#3 nagyon aranyos vagy ☺️
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen írtad le 1-es
2020. márc. 6. 17:10
6/9 anonim válasza:
17 voltam, egy buliban történt félrészegen, a pasit azóta se láttam. Számomra ez ideális volt, nem szeretem a romantikát.
7/9 anonim válasza:
Azt hittem első hogy csak poénból írtad így. Ez így már nem jó :D
9/9 Laylah válasza:
Mocskosul féltem az első csóktól, a szextől érdekes módon sokkal-sokkal kevésbé. Kb. három napig tartott a macska-egér játék, nagyon türelmes volt a srác. Utoljára épp egy nappalra bezárt szórakozóhely kiülős részén voltunk kettesben. Ismerős terep volt, már évek óta jártam oda, félbevágott rönkök voltak a padok. Folyton hozta a helyzeteket, picit mindig sarokba szorítva, de ügyelve arra, hogy ha akarok, kibújhassak. Aztán egyszer erőt vettem magamon és megtettem. Emlékszem, akkor épp a korlát és az egyik oszlop sarkába voltam "szorítva". Utólag visszagondolva elég gyerekes voltam és természetesen alaptalan volt ennyire félnem az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!