Mit tennél, ha a fiad verné a párját és a gyerekét is?
Képes lennél akár fizikailag is fellépni ellene, ha kell elveretni, vagy fegyvert fogni rá? Vagy anyagilag segíteni a menyed, hogy leléphessen az unokáddal a féreg fiadtól?
(Az ilyen: "Há az én fijam nem úgy van nevelve az nem csinánya ijet sose!" válaszokat nem kérem, köszi!)
Savlekoto!
70 evésen még dolgozol?
Amikor nagyanyám megtudta, hogy apám bánt minket, még én voltam ezért a hibás és kitagadott. Azóta szüleim elváltak és nagyanyám sírjához csak azért megyek majd el, hogy tuti lássam meghalt-e.
Kérdésre válaszolva, én először adnék egy nagy pofont a fiamnak és támogatnám a menyem, abban az esetben, ha bebizonyosodna hogy tényleg a fiam tette(mert azért megvárnám a vizsgálat végét, akkor ha nem látom a saját szememmel az igazat),de nem zárkóznék el a lehetőségtől,hogy a gyerekem a ludas és számon kérném őt.
Sungeco!
Te jól vagy amúgy, bunkóci? Ritka unintelligens üzenetet sikerült küldened. Ne fáradj többel, tiltottalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!