Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Idén leszek 29 éves és soha nem volt barátnőm se de mai napig szülőknél lakok. Körübelül 20 éves korom óta dolgozok és kb. 15 milliót tudtam ez ideáig gyűjteni. Ebből a 15 millióból még egy panellakás árát sem tudnám kifizetni illetve én egy kertes házat akarok venni és hitel nélkül. Tehát gyűjtenem kell. Mivel a szülők nem tudják nekem állni sem az önerőt sem eygy kis plussz pénzt ezért én magam gyűjtőm de ez ahhoz vezet hogy mai napig szülőknél kell hogy éljek. A szüleim viszont naponta mondják hogy költözzek el meg ez meg az. De egyszerűen lehetőségem sincs rá. Szóval mit tegyek? Költözzek el és az életben nem lesz kertes házam vagy maradjak még otthon és gyűjtsek még kb 20 millió forintig és aztán egy kisebb hitellel tudnék venni egy kisebb kerets házat. Viszont akkor még 3-4 évig kell hogy a szülőknél lakjak és pénzeljenek.
2021. ápr. 6. 13:43
 71/103 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptam szülői támogatást, az egyetem vége óta magamat tartom el. Nem örököltem, mindent magamnak szedtem össze. 34 éves vagyok, gyerektelen, nem vagyok férjnél. Szegeden van egy 67 nm-es, 3 szobás, felújított lakásom, autóm. A belemet kidolgoztam érte (nem, nem vagyok prosti), 10 évig szórakozni se jártam el, miközben egy albérletben egy szobát (!!) béreltem, amiben nem egyedül laktam.

Tudom, tudom, Szeged, neked meg a cipőfűződ Pesthez köt.

2021. ápr. 7. 08:40
 72/103 anonim ***** válasza:
100%
En biztos vagyok benne, ha nem lett volna parom, is veszek egy hazat 30 eves koromra egyedul. Mint emlitettem 2 allasban dolgoztam, hogy az alberletemet fent tudjam tartani es melle meg felre is tudjak tenni. De nem eltem a szuleim nyakan. Aki 15 millioval a zsebeben 30 evesen nem tud onallosulni az igemis eletkeptelen es egy pioca. Gyors kerdes ? Anyadek mikor voltak utoljara nyaralni? A kocsijukat ha van egyaltalam m8kor csereltek le egy jobbra ? A lakasban mikor ujitottak fel valamit utoljara ? Vagy minden penzuk arra megy el , hogy teged eltartsanak ?
2021. ápr. 7. 09:07
 73/103 A kérdező kommentje:
72-es: Engem nem tartanak el mivel van saját fizetésem aminek több mint a felét félrerakom. De mindegy hiába írom ilyen érthetetlen nőknek. Ha nem lett volna mondat amit írsz ez a hülyeség. Ha nem lett volna... de volt és csak úgy csináltad. A 71-esnek: Én nem hiszem el de ha írod akkor biztos úgy van. Ha egyeten óta tartod el magad keresel mondjuk havi 200 ezret abból félreraksz 100 ezret nekem ne meséljbe senki hogy akkor 34 évesen te összegyujttotted a pénzt pláne ha albérletbe is laktál. Akkor neked vagy valami jó fizető munkád van ami ezzel elérhető. Mert ha valaki sajét maga fizeti az albérletet meg miegymás és még arra is van pénze hogy 10 év alatt összegyujtson egy lakásra valőt hát az biztos nem havi 200 ezret keres. Szóval amit írsz az nem hihető el. Persze tudom itt a gykn mindenki már ovodás kora ota dolgozik és albérletben él aztán emegvesznek egy házat 30 nm eset. Tudom én ezt hogy mindenki itt ezt írja csak ezeknek a valóságalapja egészen más. De magunkat ügye könnyű fényezni pláne ha nők fényezik magukat. HOgy én elértem valamit meg ez meg az. Elmondom nektek és tiszta matek: Az ember elkedz dolgozni 18 évesen érettségivel mellette csinálja az egyetemet. Keres egyetem mellett mondjuk havi 150 ezret amiből albérletre eltesz mondjuk 70 ezret egyéb kiadásokra mondjuk 50 ezret marad 20 ezer 1 hónapra meg kajára. Akkor mellette hogyan gyűjt még lakásra is? Ezért nem hihető el amit írtál. Persze ha havi 1 milliót kerestél egyetem mellett is akkor gratulálj annak aki betett téged olyan munkakörbe dolgozni szakképzettség nélkül.
2021. ápr. 7. 09:46
 74/103 anonim ***** válasza:
100%
Eszem megáll :D Te kitalálsz nekem fejből egy fizetést és levezeted belőle, hogy nem lehetséges az életem? :D :D :D :D :D
2021. ápr. 7. 09:53
 75/103 A kérdező kommentje:
74:es Ti s ezt csináljátok azt utolsó válaszaitokból. Hogy nekem ennyi idősen vidékre kell költözönöm vagy 20 nm kis lakásba és még nem tudom mit találtatok ki. :D Jah meg hogy menjek külföldre, Tehát vidék meg külföld meg ez. Az tök midnegy hogy én Pesten akarok maradni de azért költözzek vidékre.
2021. ápr. 7. 10:07
 76/103 anonim ***** válasza:
100%

Akkor maradj pesten, tele van a net a penztarcadnak megfelelo lakasokkal, hazakkal.

Vedd mar eszre hogy teher vagy otthon.

2021. ápr. 7. 10:13
 77/103 anonim ***** válasza:
100%
Persze , hofy ugy csinaltam mivel volt parom. De volt tervem arra , ha nem lesz. Ezert meloztam 2 helyen,hogy legyen 30 eves koromra hazam egyedul is .
2021. ápr. 7. 10:16
 78/103 A kérdező kommentje:
76-os: Kb.20-szorra kértem hogy linkelj akár egy lakást mondjuk Pestena XV kerületi részen ami szerinted 15 millióba kerül. Mutass egyet kiváncsi vagyok rá. Komolyan. Mert nincs 20 millióm csak 15 és hitelt meg csak kertes házra fogok felvenni nem lakásra. Tehát ha 20 millios lakások vannak akkor még hiányzik 5 millió vagyis plussz 2 évig biztos itthon fogok lenni mert nem tudom miből előteremteni.
2021. ápr. 7. 10:25
 79/103 A kérdező kommentje:
77-es: Én 20 éves korom óta dolgozok 2013 óta. Kb. 3 évig nekem nettó 160 ezer ft volta fizetés egészen 2016 aztán emelkedett 200 ezerre most jelenleg 260 körül keresek. Ha átlagban számolunk akkor félretettem havonta mindig olyan 150 ezret és igy jött össze kb. 15 millió ft 8 é után. Tehát én becsületesen végigdolgoztam az egész huszon éves koromat majdnem a semmiért tulajdonképpen. Az hogy nem kapok több fizetést vagy nincs pénzem saját válallkozást céget létrehozni nem az én hibám volt. Viszont lehet ezt a 15 milliót nem lakásra fogom költeni hanem amit írtam válalkozásra mert akkor biztosan többet fogok keresni mint ezzel az alulfizetett alkalmazotti munkákkal.
2021. ápr. 7. 10:30
 80/103 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessek valogass. Ja de gondolom az is igeny , hogy 3 lepesre legyen a munkahelyedtol.

Nagyon szanalmas vagy. Konyvelokent pesten 250 keresni az is eleg ciki. Talan uj munkahely kene. Ja varj mar lattam hogy az se jo mert te nem tartozol a legjobbak koze igy miutan kaptal par vissza utasitast igy naradsz ott a pocsolyaban ahol vagy. Remelem a szuleid kivagnak vegre es elhetnek nelkuled

2021. ápr. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!