Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem kapok zsebpénzt?

Miért nem kapok zsebpénzt?

Figyelt kérdés

16 vagyok,de sose volt zsebpénzem, csak a kolira adtak mindig.

Vettem is abból magamnak egy gitárt, aztána mikor rosszak voltak a jegyeim elvették, de mondram hogy én vettem de azt mondta h az ő pénzéből.

De hát hogy kereshetnék én pénzt?

Nyártól tervezek diákmunkára menni, de olyan jó lenne, hogy ha kapnék mondjuk 10 ezret a hónapban amiből megoldhatok apróbb dolgokat pl fehérjepor, húrok, ruhák, arctisztító stb.

De mindig mondják hogy nincs rá pénz, aztán úgy kell kinyörörögnöm, vagy azt a lénzt úgyis elköltik valami másra.

Evésen kívül téneg nem vesznek nekem semmit, ezért nem értem miért lenne baj...

2021. ápr. 5. 01:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De hogy juthatnék pénzhez?

Mivel semmi kapcsolata a szüleimnek akinek nem tudom bármit csinálhatnék.

Mindenki talál valamit segít a józsi bácsinak vagy bármi de nekem semmi nincs a pólóimat sem tudnám eladni senkinek

2021. ápr. 5. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Falu? Város? Vannak idősebb emberek, nekik jól jöhet a segítség, kutyát megsétáltatni, a kertben kapirgálni, meggyet szedni, füvet nyírni. Legyél szemfüles. Regisztrálj a vaterára, biztosan van régi könyved, játék, cd, dvd, amit nem használsz, azokat ott el tudod adni.
2021. ápr. 5. 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi se nagyon kaptunk semmit, 22 évesen elkezdtem dolgozni, onnantól jó volt, bár amíg otthon laktam fele fizetésem le kellett adnom,plusz hideg kaja, tusfürdő, mosópor wc papír mindent magamnak kellett vennem. Akkor nem fogtam fel h ez gáz. Kolleganőm lánya 24 éves, havi 250 et költ úgy h egy percet nem dolgozott. Egy beképzelt plázapics egyébként, de meg se lepődök. Sajnállak, majd jobb lesz ha dolgozol.
2021. ápr. 6. 15:11
 14/14 anonim válasza:
15 vagyok évi 5 ezret kapok csak nénikémtől mert nem gyakran találkozunk és nem tudja mi tetszene nekem. karácsonyra általában egy pc-s játékot kapok születésnapot meg nem SZOKTAM ÉN megtartani.Mert szerintem már kicsit túlzás ennyi ajándék 1 évben. de megígérték ha egyetemet elvégzem (ami könnyü mert már most készülök rá magán tanárral) akkor részletre megveszik nekem a predator laptopot amit kinéztem havi 10 ezerért :D nagyon várom már.
2021. ápr. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!