Normális, hogy heti 5 rugót kapok zsebpénz gyanánt anyutól?
Figyelt kérdés
11-es vagyok, és otthonról járok, nem koleszból.2016. szept. 23. 14:25
1/24 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó.
Én ennyit se kapok, és ebből kell állni a kajámat is, félretenni vagy gyűjtögetni csak úgy tudok, ha zsömlét eszek üresen.
2/24 anonim válasza:
Anyukád nagyon jól kereshet ha ennyit tud adni.
3/24 anonim válasza:
En egy evvel idosebb vagyok, vegzos, de nem kapok ennyit es ebbol kell kajalnom, ruhat vennem, szorakoznom, szoval.. orulj neki, hogy tud ennyit adni. Nekem max 3 ezrem van egy hetre, sokszor meg a kajara se eleg.
4/24 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan tavaly amikor egy 3 fős családot kellett eltartanom ennyiből drágám! Télen, szerencsére csak egy hónapig, de kemény volt. Menj diákmelóra és több lesz.
5/24 A kérdező kommentje:
Uppsz, kicsit hülye vagyok :D
További félreértések elkerülése végett: nem keveslem, sokallom. :D
2016. szept. 23. 14:39
6/24 anonim válasza:
Remek lehetőség arra, hogy megtanuld beosztani, és elkezdeni takarékoskodni. Ha elég korán kezded, bármilyen kis összegekkel, évekkel később nagyon jól jöhet majd.
7/24 anonim válasza:
Szabj meg magadnak egy heti limitet, a többit tedd félre és kezdd el vmi nagyobb dologra gyűjteni, vagy csak úgy gyűjteni, egy alapot adhat majd ha esetleg tovább szeretnél tanulni, jogsi, stb...
8/24 anonim válasza:
Kicsit sok, de lehet hogy pedagogiai celzattal ad tobbet: arra kivancsi hogy felelosen bansz-e vele, teszel-e felre, stb.
9/24 anonim válasza:
Sztem heti 5 rugó "pedagógiai célzattal" nagyon sok egy 11 éves gyermeknek
10/24 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 14:58
Szerintem nem 11 éves, hanem 11. osztályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!