Jó döntés fiús anyukaként bevállalni azt, hogy egyedül nevelem fel?
Kisfiam van, 3 éves, most válunk.
Én döntöttem így, az okokról most nem beszélnék.
Szereti az apját is nagyon. Természetesen fognak találkozni ahogy apuka ideje engedi, de úgy gondolom az akkor sem olyan, mintha vele élne.
Elég leszek neki? Én nemtudom elvinni motorozni pl., de a horgászást bevállalom. :)
Meg még sok-sok más programot.
Lehet bután hangzik a kérdésem, csak úgy gondolom lányos anyukaként annyira nem agyalnék ezen.
Így viszont úgy érzem hiába lesz az apja az élete része, nekem apja helyett is apának is kell majd lennem :) aki megtanitja tisztelni a nőket stb. (Na ezt az apjától nem fogja megtanulni sajnos)
Szerintetek?
Érdekelne fiús anyukák tapasztalata is, akik szinte egyedül nevelték/nevelik a kisfiúkat.
nem tervezel új párkapcsolatot? nevelőapa is lehet teljes értékű apa.
ha nem, akkor lesznek barátai, tanulhat tőlük is, vagy az ő apukáiktól. vagy a te férfi barátaidtól.
Legyen ferfi-modell a közelében.
Nagyapa, keresztapa, nagybácsi, vagy olyan haverod, akivel néha együtt csinálhat pasis dolgokat.
Az én sracom a tesóm baratjara nézett fel nagyon, mert egyszer együtt szerelték a kanapét.:)
A nagyapával meg kereket szokott cserélni (téli/nyári, csak nálunk nem csak abroncscsere van).
Nekem is megfordult a fejemben, hogy de jó lenne, ha lenne olyan társam, akinél ilyet látna nap mint nap, a hozzám való poz. viszonyulással együtt, de még nincs senkim.
És nem is ilyen/olyan funkció miatt lesz ha lesz, dehat ezt nem is hiszem, hogy kell hangsúlyoznom.
Miért, ha azt írják sokan hogy ez így nem lesz jó, akkor leállítod a válópert és inkább a férjeddel maradsz?
Ugyanúgy el tudja vinni az apja motorozni meg horgászni, amikor épp vele van.
És gondolom nem készülsz zárdába vonulni, lesz még kapcsolatod, nem fogod egyedül leélni az életed. Ha találsz egy normális pasit aki nemcsak miattad tűri meg a gyereket, hanem meg is szereti, akkor meglesz az apaképe, két apja is lesz :)
Tudom no vagyok de en is apakep nelkul nottem fel. Ram nem volt rossz hatassal ez. Nincs apa komplexusom es a ferfiakkal is igen jol tudok jo kapcsolatot kiepiteni van onbizalmam nem vagyok elesett es eletkepes vagyok. :) A no ferfi modell kep igy egymas mellett maradt ki nalam mivel anyu volt mindig velem mellettem. De nagyon jol csinalta! Megtanitotta hogy sose erjem be azzal a ferfival aki nem tisztel semmibe vesz es nelkuluk sem halunk meg, viszont azt is megtanitotta hogy jobb kapcsolatban ketten mint magamban. Igy nem egy agg szuz feministat nevelt belolem hanem egy kiralynot. :D Aki ugyanugy kiralyno tud lenni sport cipoben elazva az esotol es estelyi ruhaban is. Es tisztelem az embereket. Tisztelem magam hogy aki meltatlan hozzam az mellett nem jelenek meg, es hogy ne tartsam tul nagyra magam. Nem hordom fenn az orrom.
Hasonlo dolgokra tanitsd meg! Tudsz lovagot nevelni belole! Es lovag lesz! :)
"az a szeretet elsősorban, ha a gyerek szükségleteit, érdekeit priorizálom"
honnan veszed hogy a válás nem a gyerek érdeke (is) volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!