Volt már ilyen veletek?
Figyelt kérdés
Valamelyik szülőtök szebben beszélt a sógorotokkal/sógornőtökkel mint veletek2021. márc. 29. 10:09
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy jobban kijött
2021. márc. 29. 10:09
3/6 A kérdező kommentje:
Ez miért van?
2021. márc. 29. 10:27
4/6 anonim válasza:
Velem nem volt, de ismerek ilyet.
Több a közös vonásuk, hasonló a gondolkodásuk
5/6 anonim válasza:
Igen... mert vele több a közös téma, pl.
6/6 anonim válasza:
Én pl magamnak való vagyok, introvertált. Írok, énekelek, a felesleges fecsegést pedig utálom, így pl. oké, apával jó a kapcsolatom, de nem sok közös témánk van.
Párom meg extrovertált, szeret bármiről is beszélni (nem üres szavak, hanem értelmes témák azért), szívesen vitázik, így apával tök jól megértik egymást, mikor összeülnek - hát most már 2 éve lassan -, akkor egy-két sör mellett órákig simán elbeszélgetnek akármiről is. :)
De engem nem zavar, szívesen meghallgatok bárkit, és szeretek társaságba is járni, csak rettenetesen keveset beszélek, pár mondatot max/egész este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!