Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan ismerős szülő, akik...

Van olyan ismerős szülő, akik nem akartak gyereket, de véletlenül "besikerült"? Mennyire tehet ez tönkre egy családot ?

Figyelt kérdés
Tehát a nem várt gyerek sztori. Mennyire rengethet meg alapjaiban ez egy családot ? Tegyük fel védekeztek, mégis baleset történt. Mit eredményez ez a szülő-gyerek kapcsolatban ?

2021. márc. 28. 10:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátnőmet se akarták, soha nem is foglalkozott vele egyik szülője sem, és azzal cseszi el az életét, hogy kapar a szülők után. Na, meg kb. 15 éve el is váltak a szülei.
2021. márc. 28. 13:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is becsúszott gyerek vagyok. Megtartottak, anyum nagyon szeretett, és ragaszkodott hozzám. De apám lelépett. Nem konkrétan miattam, elromlott a kapcsolat.

Nekem volt 1 abortuszom, becsúszott annak ellenére, hogy elvileg meddő vagyok. Elég gyorsan tönkretette a kapcsolatot, ami az utána való -teherbeesés miatt aggódás-emiatti libidócsökkenés-fogamzásgátló miatti hormoncsökkenés-kevés és rossz szex- egyik következményeként megcsaláshoz vezetett párom részéről.

2021. márc. 28. 13:38
 23/26 anonim ***** válasza:
71%
Már 22 éves, köszöni jól van, és mi is. Nem vágott semmit tönkre. Attól mert nem szándékosan lett, még ember.
2021. márc. 28. 18:35
 24/26 anonim válasza:
24%

Idézetek a Bibliából:

Péld 24,11-12

Mentsd meg, akiket meghalni visznek, hozd vissza, akik úton vannak a halálba! Hogyha azt mondod: „Hisz nem tudtunk róla!”, aki a szíveket vizsgálja, az látja. Aki a lelked fölött őrködik, az tudja, és a tette szerint fizet az embernek.

Kiv 23,7

"Ne öld meg az ártatlant és az igazat!"

Jer 1,5

„Mielőtt megalkottalak anyád méhében, már ismertelek; mielőtt megszülettél volna, fölszenteltelek"

Zsolt 82,2-3

„Meddig ítéltek még igazságtalanul, meddig pártoljátok még a gonosz ügyet? Fogjátok pártját az elnyomott özvegynek, szerezzetek igazságot a gyengének, szegénynek.

Gal 6,9-10

Ne fáradjunk bele tenni a jót, mert ha kitartunk, annak idején aratni is fogunk. Amíg tehát időnk van, tegyünk jót mindenkivel (...)

Iz 45,9-12

Jaj annak, aki azt mondja apjának: „Miért nemzel?” és az asszonynak: „Miért szülsz?”

Zsolt 106,37-42

Saját fiaikat áldozatul adták, és leányaikat a démonoknak. ártatlan vért ontottak, fiaik és leányaik vérét Kánaán isteneinek vitték áldozatul. Így vérrel szennyezték be földjüket, tetteikkel megfertőzték magukat, gonoszságuk miatt hűtlenek lettek.

Mt 25,40

A király így felel: Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.

2021. márc. 30. 00:53
 25/26 anonim ***** válasza:
24%
Nekem az a véleményem, hogy a véletlen "becsúszott" gyerekek általában annak a következményei, hogy a nő átvágja a pasit és ő akarja azt a gyereket. Ilyen esetekben nem a becsúszott gyerek teszi tönkre a családot, hanem a bizalom elvesztése, a hazugság és még sorolhatnám... Ha pl engem így átvágna a párom nőként hogy pl tegyük fel ő azt mondja szed férfi fogamzásgátlót és kiderülne hogy nem igaz, nyilván a gyereket megtartanám és szeretném, de a pasi repülne
2021. márc. 30. 06:25
 26/26 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk becsúszott az első baba az apuka megijedt először de bevállaltuk. Semmilyen hátrány nem éri a gyereket ezért. Imádjuk szeretjük. Azóta már hárman vannak így tökéletes az életünk.
2021. márc. 30. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!