Van olyan ismerős szülő, akik nem akartak gyereket, de véletlenül "besikerült"? Mennyire tehet ez tönkre egy családot ?
Én félig vagyok csak "besikerült".
Anyukámnak minden orvos azt mondta, hogy nem lehet gyereke, de ennek ellenére próbálkoztak apával.
2x összejött, de a terhesség alatt a magzatok nem maradtak meg, anyu majdnem bele is halt a terhességbe. Végül úgy gondolták, ez mégsem nekik van kitalálva, ez van.
Aztán évekig nem próbálkoztak, majd "véletlenül" mégis besikerültem, és úgy döntöttek, akkor ha már így alakult, megkockáztatnak egy utolsó lehetőséget. Anyu is viszonylag jól viselte velem a terhességet (lett baja sajnos, de nem halt bele), én pedig most itt pötyögöm a választ :)
10!
Nem mindenki védelmezik gumival. Egy tartós kapcsolatban inkább tabletta vagy hasonló játszik. Ott nincs oylan, hohybkiszakad a gumi és észreveszik. Azt veszi észre, ha nem jön meg a vérzése. Az abortusz pedig enm mindenkinek alap. Van, akinél szóba se jöhet.
14,
ebben igazat adok, a választ írva eszembe se jutottak, akik ellenzik az abortuszt. De akkor ha rá bírja magát venni valahogy az ember, vagy lelkileg képes rá (ha a saját magánélete fontosabb, mint a gyerek), akkor ott az örökbeadás lehetősége is.
Nekem több mint 10 éve ugyanaz a partnerem, mégis csak a gumi jöhet szóba. Miért? Mert a gumiban még mindig jobban bízok, mint a tablettákban.
Volt olyan gumi, amin láttam "sérülést" a meccs elején (aztán vagy az volt,vagy nem, de) azt inkább kidobtam a kukába és másikat bontottam.
Szex után is atnézem (20 mp az egész), hogy nem ereszti-e valahol az tartalmat.
Lekopogom, 10 ev alatt egy baleset sem történt még így.
Bogyóval meg vagy szerencséd van,vagy nincs. Azt nem tudod leelenőrizni, hogy most éppen hat-e, vagy sem.
Ha szex után mondjuk hányok,vagy megy a hasam, akkor fussak eseményutániért, mert mi van, ha nem szívódott fel a fogamzásgátló anyaga?
A "véletlenül becsúszik, de meg akarom tartani" mögött mindig van valami
Olvass és tanulj más hibájából:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Van egy ismerősöm (osztálytársam volt 8 évig), akire szintén ráerőltették az apaságot.
Vidéki faluba költözött egy nagyvárosi csaj (alsó hangon 16-18 éves volt), minden falubeli sráccal megd*gatta magát, hogy szépen fogalmazzak.
Aztán aki szerinte a legjobb parit volt (értsd az egyik srác ki akart kerülni a faluból, egyetemen tanult), annak benyögte, hogy tőled lettem terhes!
Szegény pali pedig nemhogy kikérte volna magának, hogy rajta kívül még kábé 10 emberrel összefeküdt két hét alatt, hanem azt mondta, hogy ez van. Otthagyta az egyetemet a csaj meg az orra alá szülte a babát. Apasági teszt? Ja, arra már nem volt esze.
Közben örökölt a srác egy házat a falutól 2 km-re, oda beköltöztek a -most már feleségével, mert azt is kiharcolta magának a nő -, közben már ott a második gyerek is a pocakban. Vajon ő az apja? Ki tudja...
Mindenesetre a fickó álma úgy tört ketté, hogy csak na. Egy rossz kaland miatt.
18!
Erre mondják, hogy aki hulye, megérdemli. Nem kellett volna feleségül venni, második gyereket vállalni. Az ismerősöd maga vállalta ezt. Az apaságot nem lehet senkire ráerőltetni azon túl, hogy ha biológiailag ő hozta össze, akkor az ove. De ezzel vege is, nem kell az anyaval elni, nem kell a gyereket nevelni, sot, látni se, ha valaki enm akarja.
Én csak a kérdésre válaszoltam:
"Van olyan ismerős szülő, akik nem akartak gyereket, de véletlenül "besikerült"? Mennyire tehet ez tönkre egy családot ?"
Végülis összehozott egy családot, nem pedig tönretett. Az más tészta, hogy mindenki boldog-e így a családban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!