Mit reagálnátok ha a 18 éves lányotok 23 éves udvarlója csókolommal köszönne nektek amikor megmondtátok neki hogy tegeződjetek?38/N
Figyelt kérdés
Már másodjára volt nálunk és megint csókolommal köszönt. Szerintem 38 évesen nem vagyok én annyira öreg hozzá. Mondtam neki elsőre is hogy tegezzen nyugodtan. Nem nézek ki öregnek szerintem. Korabeli srácok a munkahelyemen is mindig sziáznak,csókolomot még nem hallottam. Vagy csak túl nagy problémát csinálok belőle?2021. márc. 26. 19:50
21/22 anonim válasza:
Anyósom eléggé régimódi, sokáig magáztam(ő engem nem)... Amikor elkezdtünk tegeződni, volt pár alkalom amikor elfelejtettem, úgy szólt rám.. Egyeszerűbb e miatt bocsánatot kérni, mint illemtelenség miatt. Ne vedd rossz néven, próbál illedelmes lenni.
22/22 anonim válasza:
Hogy lehet olyan hiú valaki a 40 kapujában, hogy tinédzsereknek szóló köszönést vár el a maga részére is? Nem vagy már kamasz, halló! Gondolkozz el a korodon, vicces, hogy az éveid elleni hadakozásba ezt a szegény fiatalembert is bevonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!