Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnátok ha a 18 éves...

Mit reagálnátok ha a 18 éves lányotok 23 éves udvarlója csókolommal köszönne nektek amikor megmondtátok neki hogy tegeződjetek?38/N

Figyelt kérdés
Már másodjára volt nálunk és megint csókolommal köszönt. Szerintem 38 évesen nem vagyok én annyira öreg hozzá. Mondtam neki elsőre is hogy tegezzen nyugodtan. Nem nézek ki öregnek szerintem. Korabeli srácok a munkahelyemen is mindig sziáznak,csókolomot még nem hallottam. Vagy csak túl nagy problémát csinálok belőle?
2021. márc. 26. 19:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem egy 23 éves vőjelölt ne tegezze a felnőtt anyósjelöltet. Érettebb korban, 30-35 fölött elmegy az ilyesmi, de huszonévesnek nem engedném.
2021. márc. 26. 21:18
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Én nő vagyok, de nekem is mindig nehézséget jelentett eleinte, hogy letegezzem az aktuális párom anyukáját, hiába ajánlotta fel.

Általában, mikor párszor "rám volt szólva", hogy ne csókolomozzak már (nyilván poénosan, kedvesen), idővel megszoktam én is. Jelezd neki mindig finoman, vagy csipkelődve ("nem vagyok én olyan öreg"), hogy tegezzen.

2021. márc. 26. 21:24
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
gyerekkorban annyira belevésetik a gyerek fejibe, hogy csókolomot kell köszönni mindenkinek, hogy elég nehéz leállni róla.
 14/22 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem a kérdező máshigy gondolja, ezért tette fel a kérdést.

Te ne tedd. De akkor neked is magázni kell őt mert ez oda-vissza működik. 23 évest már nem illik letegezni ha ő azt nem akarja. Az illem így diktálja.

15/22 anonim ***** válasza:
45%
*11-nek írtam
2021. márc. 26. 21:25
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Én mindkét vejemnek és az egyszem menyemnek is felajánlottam a tegeződést, már a megismerkedéskor. Az egyik vejem, aki erdélyi már akkor megmondta, hogy képtelen lenne rá, mert náluk ez annyira nem szokás, hogy idegenkedik tőle, de én tegezzem nyugodtan. Így ővele, az ő kérésére csendőrpertuban vagyunk, amit a 15 év alatt már mindenki megszokott. Lehet, hogy egy kívülálló engem tart tahónak, de teszek rá!

Kedves Kérdező, ne tulajdoníts ennek nagy jelentőséget, ahogy közvetlenebbül fogja magát nálatok érezni a srác, megoldódik a probléma!

2021. márc. 27. 08:53
 17/22 anonim ***** válasza:
13%

Már bocsánat, de a "Csókolom" ebben a korban az NEM a tisztelet jele, hane egy odabxott valami. Nem 70 vagy, már ne is haragudj.

Jó napot kívánok, EZ tiszteletteljes, és én meg is mondanám a gyereknek, hogy a lányomat csókolgassa, ne engem.

2021. márc. 27. 12:25
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
Egyébként, hogyha ő magáz, alap!, hogy te is így teszel, mivel jogilag felnőtt ember ő is.
2021. márc. 27. 12:25
 19/22 mheni01 válasza:

Hát....szerintem túlreagálod...

Az én párom 49éves ,és mindenkinek úgy köszön ,h "Csókolom"

Amikor hazaérkezik ,nekem is azt mondja ..ezzel nem öregít...csupán a tisztelet jele nála...ahogy bizonyára a fiúnál is ...

Fura érzés nyilván...hisz..fiatalok vagyunk...de már lehet annyira nem ,h könnyen "sziázhatóak" legyünk.

N39

2021. márc. 27. 20:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Elkerülte a figyelmemet a "csókolom". Ez engem is zavarna. Ha 60 lennél akkor rendben de 15 évvel idősebb embert szerintem is gyerekes dolog csókolomozni egy 23 éves felnőtt emnernek. Ha már ennyire fél tőled, zavarja a tegeződés, vagy nála ez a tisztelet jele..mimdegy mi az oka, akkor szerintem inkább a napszaknak megfelelő köszönés a "csókolom" helyett, ezután pedig a magázódás a "tetszik" helyett. Elvégre csak 15 év a különbség, nem 30.
2021. márc. 27. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!