Mit reagálnál, ha kiderülne a 18 éves lányodról, hogy a srác, akit párjaként mutatott be csak a legjobb barátja?
A srác a legjobb barátja, és igazából a srác húgával van együtt. Ezek szerint amikor a sráccal alszik a srácnál, akkor valószínűleg a srác húgával alszik. Néha viszont a srác is átjön hozzátok.
Mit gondolnál, ha kiderülne egy ilyen?
Most akkor a lány leszbikus, és fél elmondani a szüleinek?
Milyenek emberek? Elítélnék? Ha megbékélnének vele, akkor feleslegesek az ilyen színjátékok, mert úgyis minden hazugság kiderül előbb-utóbb. Egy szülőnek a gyereke mindig a gyereke marad, akármelyik nemhez is vonzódik.
Csalòdnèk benne, hogy hazudott. Keresnem magamban az okot, hogy miert nem bízik bennem annyira, hogy felvallalja önmagat.
Te ki vagy a sztriban?
3, gondolom azért megy bele a fiú, mert a lány kérte meg, és ezek szerint jó barátok, ha a fiú próbál ezzel segíteni a lánynak. Lehet, hogy a lány fél, hogy mi lenne a reakció otthon, ki tudja, lehet, hogy az anya homofób és senkit nem fogad el aki a saját neméhez vonzódik, a fiú meg belement a lány kedvéért ebbe, hogy ne legyen baja a lánynak. Ha így van akkor nagyon jó barát szerintem, hogy ezt megteszi a lányért, de a másik az, hogy ez a színjáték nem tarthat örökké, előbb utóbb fel kell vállalnia magát. Szerintem jobb előbb mint utóbb, de mondom nem ismerem a helyzetet, lehet, hogy az anya annyira elvakultan és durván homofób, hogy utcára tenné a gyerekét ezért, vagy a lány aggódik feleslegesen, mert lehet, hogy semmi nem történne, ha az anyja megtudná az igazat, és hamar túltenné magát rajta.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én az anya helyébe nem érteném, hogy miért nem merte elmondani nekem ezt a gyerekem, csalódott lennék, hogy annyira nem bízik bennem, hogy inkább egy színjátékot adott elő, minthogy elmondja az igazat. Én nem tudnám kitagadni a gyerekem, akkor sem ha embert ölne, ehhez képest, hogy a saját neméhez vonzódik az semmi nem lenne, és ugyanúgy a gyerekemnek tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!