Mit reagálnál, ha kiderülne a 18 éves lányodról, hogy a srác, akit párjaként mutatott be csak a legjobb barátja?
Figyelt kérdés
A srác a legjobb barátja, és igazából a srác húgával van együtt. Ezek szerint amikor a sráccal alszik a srácnál, akkor valószínűleg a srác húgával alszik. Néha viszont a srác is átjön hozzátok.
Mit gondolnál, ha kiderülne egy ilyen?
2021. febr. 19. 19:50
11/14 anonim válasza:
Nekem pl apukám teljes mértékben elítélte és utálta a tetoválásokat, a tetovált emberekbe is mindig megjegyzést tett, hogy undorító stb.
18 tetoválásom van. Soha nem ítélt el miattuk. A lánya vagyok, szeret, ha nekem ez tetszik, ez a döntésem elfogadja. Szerintem a lány szülei is elfogadnák. Ez nem olyan dolog, amit tanul, vagy amit menőségből csinál. Nem tudják belőle kiverni.
12/14 anonim válasza:
Hát örülnék neki, hogy a lányomat nem random pasi kurogatja. Bár ha rá mászik melletted, az ciki.
13/14 NTBS válasza:
Leülnék velük őszintén beszélgetni, mint anno édesanyám, ha valami hazugságon kapott.
14/14 anonim válasza:
Fájna, amiért hazudott. Mivel én elfogadó ember vagyok, így nem is érteném a dolgot, hog miért tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!