Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a bizalmukat?

Figyelt kérdés

A szüleim eléggé szigorúak. Már az utcára (pl. deszkázni) nem engednek ki. Úgy gondolom,hogy nem adtam rá okot,hogy a bizalmukat elveszítsem. 19 évesen még tanulok, nincs munkám,a szüleim kenyereit eszem. Ha költözésről lenne szó, akkor mindig megkapom,hogy nincs munkám, mi lesz a nagyobb z.h.-nál, a munka-háztartás-tanulás az nekem túl sok számomra. Az alkatomat is állandóan kritizálják,mikor sovány vagyok számukra,mikor meg dagadt.

De vannak azért olyan dolgok amiknek már "felnőtt" vagyok. És mondhatni hátat fordítanak nekem.

Van valakinek valamilyen ötlete ez ügyben?

2021. márc. 24. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Állj a sarkadra!
2021. márc. 24. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Vagy a szüleid sarkára:)
2021. márc. 24. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Most úgy konkrétan az a bajod, hogy keresel munkát, ha találsz, akkor költöznél, de a szüleid erről le akarnak beszélni? Vagy mi?
2021. márc. 24. 18:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen,ha keresnék munkát egyszer támogatják,máskor meg azt mondják,hogy amúgy sem tudok annyit keresni akár évközben akár nyáron,hogy a lakbért ki tudjam fizetni. A költözésről már 3 éve "álmodom".
2021. márc. 24. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Pedig az lenne a megoldás. Elmész dolgozni, aztán költözöl. Nem muszáj egyedül bérelned egy lakást, ha többen vagytok, akkor relatív olcsóbb.
2021. márc. 24. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Munkakereséshez nem kell szülői támogatás. Jelentkezel az állásokra, aztán valahová csak felvesznek. Ha már stabilan pénzkereső vagy, akkor elköltözöl, ehhez sem kell szülői támogatás. A részedről csak a kifogáskeresés megy, ez a véleményem. Ezen kell változtatnod.
2021. márc. 24. 19:00
 7/10 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

1. Tanulj jól és dolgozd le, amit kell a háztartásban!

2. Keress munkát és tedd félre a pénz! A szüleid véleménye pro-contra nem számít.

3. Elköltözni nem feltélenül 1 fő/lakás kell, hanem ebben a korban a célszerű a 2-3 srác/lakás.

2021. márc. 24. 19:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Van egy barátom, ha vele is összeköltöznék megvan a maguk véleménye,hogy akkor nem fogunk tanulni, ha valaki mással költözök össze akkor meg azt fogják gondolni,hogy akkor a barátom féltékeny lesz. Szóval,mindig kitalálnak valamit,hogy visszatartsanak.
2021. márc. 24. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
De miért hagyod nekik, hogy ők döntsenek az életedről? 19 éves vagy, jogilag felnőtt, akkor viselkedj is úgy.
2021. márc. 24. 20:45
 10/10 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
"akkor nem fogunk tanulni" Ó, dehogynem fogtok. Együttélve már nem annyira érdekes a másik, mint különélve. Te hagyod magadat eltántorítani. Szokj le róla! Aki gyereket szült, akkor elfogadta (ez árukapcsolás), hogy felnő és elmegy. Ez az Élet rendje, ez az Erő rendje.
2021. márc. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!