Miért akarja mindig megmondani, hogy mennyit egyek?
Figyelt kérdés
Nővéremék a közelben laknak, anyukám sokszor küld nekik kaját, ilyenkor mindig azt mondja nekik, hogy nekem nem kell, nekem elég egy fél rántotthús stb.. ilyenkor, ha szólók, hogy pl.: holnap szívesen ennék ebédre, azt, ami ma volt vacsorára, akkor azt mondja, hogy nekem nem kell. Vendégségben nagymamánál mindenből babaadagot szedhetek, nem kérhetek repetát, mert úgysem eszem meg. Szinte félek már enni anyám közelében, mindig beszól valamit.
9# ne haragudj hogy ezt írom de döbbenet milyen nem normalis anyákról lehet itt olvasni. Borzasztó lehet így felnőni
2021. márc. 23. 21:45
12/18 anonim válasza:
Aaaa autocorrect. Értelmezhetetlen lett, szóval. *soványnak tűnsz *ennéd meg *befeszülsz *adagokkal *kíván
2021. márc. 23. 21:46
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, legközelebb kiállok magamért. 155cm vagyok és 17 éves.
Szoktam főzni magamnak, ha egyedül vagyok itthon, de leginkább zöldséglevest tésztával vagy galuskával, ehhez általában van alapanyag itthon.
Nagyon nehéz az egészet átlátni, nem értem, hogy egy szülő miért nem támogatja a gyerekét (persze reális keretek között), próbálok saját magam ura lenni, de közben anyukámnak is megfelelni és magamnak is, katyvasz.
2021. márc. 23. 21:57
14/18 Metionin válasza:
11. Több ilyen van mint elsőre gondolná az ember, sok szülő a gyerekét tárgyként kezeli és elvárja hogy olyan legyen amilyet ő akar. És képesek emiatt olyan dolgokért basztatni a gyereket amiről nem tehetnek, pl. anyám másik hülyesége hogy a mai napig meg van sértődve amiért nincs nagy mellem. Mert ő olyat akart nekem, hát kösz :D Osztálytársam anyja hasonlóan sértetten vette tudomásul amikor a gyerek haja bebarnult merthogy ő szőke kislányt akart. Rokongyereknél az apa volt ilyen, csak azzal a gyerekkel törődött aki az ő magas, sportosabb alakját örökölte, az öcsi aki anyai ágról hízékony alkatot örökölt, le volt szarva és apuka gömböcnek csúfolta. Gimis osztálytársam orvos apja kb. átnézett a srácon mert nem ment neki a biosz meg a kémia pedig apa orvosira akarta küldeni. Minden ilyen esetben a szülő személyes sértésnek vette hogy a gyerek nem lett olyan amilyet ő eltervezett. Nem is tudom, ezek az emberek hol élnek, az ilyeneknek robot kéne nem gyerek. A kérdező anyja is meg akarja szégyeníteni őt a rokonok előtt, ezzel is eltolva magáról a felelősséget, hogy nem ő tehet róla hogy vékony a lány, ez a lány hibája. Undorító dolog.
2021. márc. 23. 21:57
15/18 anonim válasza:
Nem pont a kérdésedre válasz, de szerintem 155 cm mellé a 41 kg nagyjából rendben van. Főleg 17 évesen, meg nőni fogsz, változol. Nincs ezzel semmi gond. A párom 159 cm és 45 kg. Anyád meg kicsit bolond. Van ilyen.
2021. márc. 23. 23:20
16/18 anonim válasza:
14# hát ilyenkor nem csodálkozom hogy idős korukra az ilyenekre rá sem nyitják az ajtót.
2021. márc. 23. 23:38
17/18 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy majdnem felnőtt ember annyit nem tud mondani az anyjának, hogy majd én azt tudom szabályozni, hogy mennyi étel az elég. Ha ebből vita lesz, akkor bátran bele kell állni és kész. Itt mindenki be van tojva a szüleitől.
2021. márc. 24. 10:30
18/18 anonim válasza:
Engem mostohaanyám bhogatott ezzel - miért azt, szedjek kevesebbet, ne egyek annyit - nem is szedhettem, amennyit akartam -, dagadt vagyok (169/57-re), ocsmány, egy pasinak sem fogok kelleni, stb.
Addig nem volt bajom az étellel, na ezek miatt lett belőle anorexia, bulimia és azóta is gyűlölök és szorongok másokkal/mások előtt enni.
Remek.
Szóval próbáld meg leszrni, mit mond, mert komolyan rámehet az egészséged is, ha magadra veszed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!