Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem nagyon gáz...

Csak szerintem nagyon gáz amikor anyám akarja nekem megmondani hogy melyik fiúval kéne összejönnöm?22/L

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és 1 éve ért véget egy több éves kapcsolatom.Nem érzem még magam úgy hogy egy komoly kapcsolatba kezdjek.Anyám persze nem így gondolja.Elmegyünk valahova vásárolni vagy bármi rögtön sasolja hogy nekem kivel kéne összejönnöm.Kijövünk a boltból rögtön nézi hogy melyik srác vette le a maszkot meg milyen helyes.Nézd milyen magas az a srác meg ez milyen jóképű.Komolyan anyám jobban rá van izgulva ezekre a srácokra mint én.Ha valakivel összejövök akkor elvárom hogy odajöjjön hozzám szólítson meg mutatkozzon be,nevetessen meg stb.Anya meg képes bekamuzni valamit hogy még ide meg oda menjünk be csak hogy elmenjünk a srácok előtt.Én nem akarom magam illegetni-billegetni meg a fenekem/mellem mutogatásával elnyerni mások tetszését.Miért olyan nehéz ezt megértenie?Én nem fogom kvázi anyámmal pasizni...Ha jön az igazi akkor jön ha meg nem nem..akkor egyedül leszek
2020. dec. 21. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Mondd meg neki, hogy feküdjön le vele, ha annyira tetszik neki.
2020. dec. 21. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Ne menj anyáddal vásárolni,akkor talán megért téged.
2020. dec. 21. 12:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gáz, ez nem az ókor, hogy a szülőnek kell kiválasztania azt, hogy a gyereke kivel házasodjon.
2020. dec. 21. 13:05
 4/9 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Az intimszférádban trappol. Indokolatlanul, hiszen már voltál kapcsolatban. Mutasd meg neki a válaszokat!
2020. dec. 21. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
2%
Halgass rá, hátha jobban ismer téged 🙂
2020. dec. 21. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Az anyudat le kell állitanod ez nem normális viselkedés még ráadásul csak 22 éves vagy.
2020. dec. 21. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Anyádon elhatalmasodott a kapuzárási pánik.

Vegyél neki karácsonyra egy méretes vibrátort.

2020. dec. 21. 17:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Vicc nélkül tényleg kinézném belőle hogy rámászna valamelyikre.Még jó hogy öreg aztán nem kell ezeknek a srácoknak.
2020. dec. 21. 17:31
 9/9 anonymousreview60 ***** válasza:
Igen, itt valószínűleg a vén kecske is nyalná a sót jelenségről van szó.
2020. dec. 22. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!