Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarja mindig megmondani...

Miért akarja mindig megmondani, hogy mennyit egyek?

Figyelt kérdés
Nővéremék a közelben laknak, anyukám sokszor küld nekik kaját, ilyenkor mindig azt mondja nekik, hogy nekem nem kell, nekem elég egy fél rántotthús stb.. ilyenkor, ha szólók, hogy pl.: holnap szívesen ennék ebédre, azt, ami ma volt vacsorára, akkor azt mondja, hogy nekem nem kell. Vendégségben nagymamánál mindenből babaadagot szedhetek, nem kérhetek repetát, mert úgysem eszem meg. Szinte félek már enni anyám közelében, mindig beszól valamit.
2021. márc. 23. 19:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Legközelebb szedj ki két tányér kajat, es mondd a tobbieknek hogy anyadnak meg csak egy fel szelet húst adjanak. Karma
2021. márc. 23. 19:50
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Lehet arra próbál utalgatni vele, hogy dagadt vagy. Persze ha az is vagy, még úgy is elég bunkó, ha meg nem akkor simán utál téged.
2021. márc. 23. 19:53
 3/18 A kérdező kommentje:

Épp azon vagyok, hogy egészséges súlyom/külsőm legyen, 41kg vagyok.

Viszont most arra gondoltam, hogy lehet azért ilyen, mert régebben nem volt jó étvágyam, válogatós voltam, de hiába mondom el neki nap, mint nap, hogy hízni szeretnék, nem vagyok megelégedve magammal, mintha megsem hallaná. Annyit mond rá, hogy jó vagyok így.

2021. márc. 23. 20:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ez van fordítva, bár én 43 kg vagyok, és az én anyukám azt mondja hogy erősödjek még.. hiába próbálok erősödni, mindig annyit mutat a mérleg.
2021. márc. 23. 20:12
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nahát pont fordítva szokták 🙂

Hát figyelj szedj amennyit akarsz, ha meg beszól nyugodtan állj ki magadért! Nehogymár még enned se lehessen nyugodtan. Vendégségben főleg ne szóljon bele, semmi köze hozzá.

2021. márc. 23. 20:31
 6/18 Savlekotő ***** válasza:
26%
41 kilo hány centihez társul?
2021. márc. 23. 20:31
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Kellene tudni, hogy mennyi idős vagy, de nyugodtan verd ki a balhét a családi ebédnél, és teátrálisan vonulj el az asztaltól, akkor anyád valószínűleg a fejéhez kap.

Hidd el, nem fogja magát észrevenni, hogyha nem véded meg magad.

2021. márc. 23. 20:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
De bunkó... szerintem is egyél amennyi jól esik. Legközelebb ne hagyj anyádnak, majd meglátjuk neki mennyire tetszik az éhkopp.
2021. márc. 23. 21:04
 9/18 Metionin ***** válasza:
100%
Így akar büntetni amiért nem úgy nézel ki ahogy ő akarja. Gondolom anyád baszogat amiért nem hízol, ez simán fajulhat odáig hogy személyes sértésnek veszi hogy nem úgy van ahogy ő akarja. Az enyém is csinálta mert azt hitte, hogy ha belém nyomja a kaját akkor hipp hopp megfelelő súlyom lesz. Amikor pedig látta hogy nem, elkezdett így baszogatni mint téged. Direkt megcsinálta a kaját amit utálok, mondván én úgyse eszek, gebe akarok maradni. Vagy kivettem 3 töltött káposztát és egyet vissza akart tetetni mert úgyse bírom megenni, akkora gyomrom van mint egy dió. Az ilyet úgy lehet kivédeni hogy nem hagyod magad, közöld hogy neked márpedig kell 2 rántott hús holnap ebédre, te igenis meg akarsz enni egy teljes tányér ételt a mamánál és tudod mit, repetázz is ha jól esik. Nehogy már anyád döntse el hogy te hogy étkezz.
2021. márc. 23. 21:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából először arra gondoltam, mivel elég sovány akkor tűnsz (hány éves vagy és hány centi??) Hogy figyelmetlen és azt hiszi, te még mindig nem ennéd még az ételt, és nem akarja kidobni. De így jobban belegondolva, lehet ez valami fordított pszichológia, ami úgy néz ki működik, mert többet akarsz enni :D

Na jó, ez sehogy sem működik, csak befeszulsz. Ne foglalkozz ennyit az adatokkal, tényleg jó lenne tudni,hány éves vagy, mert ha úgy van, magadnak is csinalhatnál kaját akár: ) és igen, állj ki magadért, mondd anyukádnak, ha kell, erélyesen,hogy igenis többet akarsz enni, többet kivan a szervezeted.

2021. márc. 23. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!